Kognitiv psykoterapeut

Det siger tidligere studerende

Alle vores uddannelser og kurser evalueres løbende og der er bred enighed om det faglige niveau, underviserne og studiemiljøet blandt deltagerne. Du kan læse mere om deres erfaringer her på siden eller ringe på tlf. 33 11 22 84, hvis du ønsker mere information.

“Jeg var på 6-kursus i kognitiv terapi lige efter min uddannelse til socialrådgiver. Kurset var meget givende både personligt og fagligt. Jeg arbejder nu som uddannelsesrådgiver i en unge-enhed og bruger det kognitive dagligt til at hjælpe de unge til deres vej til uddannelse. Jeg håber, at jeg via mit arbejde kan deltage på uddannelsen i kognitiv terapi 2 i foråret 2015.”
Lisbeth Lillelund Starup – tidligere kursist på 6-ugers kursus i kognitiv terapi

“Et kursus i kognitiv terapi gav mig bedre forudsætninger for at stille spørgsmål, der både kan udfordre og forandre mine egne tankemønstre samt de mennesker jeg arbejder med til dagligt.”
Kristine Kristensen, cand.mag i Arabisk og boligsocial-medarbejder og tidligere kursist på 6-ugers kursus i kognitiv terapi

”Kendetegnet for kurset har været et meget højt fagligt niveau med kompetente undervisere. Men det er dog ikke kun på det professionelle og faglige plan, at jeg har tilegnet mig nye kompetencer. Jeg har også gennemgået en personlig udvikling og fået opbygget et stærkt netværk til de andre kursister.”
Stine Holm, Ergoterapeut og kandidat i pædagogisk psykologi og tidligere kursist på 6-ugers mentorkursus

”Kurset indeholder alt, hvad man skal bruge som mentor og jeg har fået fuld valuta for pengene. Jeg har bl.a. lært at anvende forskellige samtaleteknikker, som gør mentees i stand til at tænke, fleksibelt, realistisk og positivt, så der kan skabes en forandring, Det har haft stor betydning, at uddannelsen har været af høj faglig kvalitet med kompetente og engagerede undervisere, hvor det har været en fornøjelse at møde ind hver morgen på trods af en lang transporttid. Jeg vil anbefale alle, som påtænker et job som mentor, at tage dette kursus.”
Lene Bonde Hemmningsen, Mentor i Middelfart kommune og tidligere kursist på 6-ugers mentorkusus

“Gennem uddannelsen har jeg fået en terapeutisk forankring i den kognitive terapi og en hel værktøjskasse fuld af mulige kognitive værktøjer, som jeg kan bruge i behandlingen. Det har styrket mine færdigheder, hvor jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg gennem mine metoder og fremgangsmåder kan bygge et terapiforløb op på. Det har medført, at jer er mere struktureret, som gør, at jeg er bedre i stand til at holde den dagsorden, der udarbejdes med patienten fra gang til gang,” 
Caroline Costa, Sygeplejerske på Frederiksberg Hospital og tidligere studerende på den 4-årige uddannelse til kognitiv psykoterapeut

“Med uddannelsen har jeg fået effektive værktøjer, som giver flere muligheder i arbejdet med borgerne. Jeg har lært den kognitive model, som jeg allerede har implementeret i mit daglige arbejde. Derudover har jeg fået en masse værktøjer til både individuelle samtaler og gruppebehandling, så jeg kan tilrettelægge forløb efter hvilken form for behandling og terapi, som er nødvendigt for den enkelte,”
Malene Munksgaard, socialrådgiver i Gribskov kommune og tidligere studerende på den 4-årige uddannelse til kognitiv psykoterapeut