Gå-hjem-møder

Wattar Gruppen inviterer til en række gå-hjem-møder, som afholdes i vores egne lokaler i Holbergsgade. De foregår løbende og med skiftende fokus, som gør, at vi kan samle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset omkring lige præcis ét tema, hver gang. Formålet er klart: 1 times skarpt oplæg fra talerstolen, som kan inspirere og berige dig med ny faglig viden indenfor det kognitive felt blandt fagfæller. Det sidste er afgørende for arrangementets tone: Fagfæller, kølig hvidvin og lækre snacks.

Gå-hjem-møde: “Kognitiv misbrugsbehandling”

Wattar Gruppen inviterer til gå-hjem-møde med Kristian Melby, som er psykologer hos Wattar Gruppen og Søren Skovsen, der er psykoterapeut og misbrugsbehandler hos Brydehuset. De vil i fællesskab holde en times oplæg om kognitiv misbrugsbehandling. Efterfølgende er der som altid mulighed for networking, hvor vi vil være vært med hvidvin og snacks indtil kl. ca. 18.30.

På gå-hjem-mødet vil vi præsentere principperne i kognitiv misbrugsbehandling, teori og praksis.

Den teoretiske model præsenteres først af Psykolog Kristian Melby og derefter vil eksamineret kognitiv psykoterapeut og misbrugsbehandler Henrik Skovsen fortælle om, hvordan han anvender kognitiv terapi i sin arbejdsmæssige praksis.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Tidspunkt: 21. november 2017
Sted: Wattar Gruppen, Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 København K
Tilmelding: Send en mail til info info@wattar-gruppen.dk

Hvis du ønsker at modtage invitationer til fremtidige gå-hjem-møder, så: