1 dags workshop med Mark Williams

Mindfulness Frame by Frame

med Mark Williams, prof. em., UK
Mandag d. 29. august, kl. 9.00-16.00

Mark Williams, en af grundlæggerne af Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT), kommer til København og præsenterer sit nye program ”Mindfulness Frame by Frame”.

Workshoppens indhold:

Workshoppen introducerer nyere psykologisk forskning, der viser, at hvert vågent øjeblik er vores forståelse af verden orienteret mod at forudsige og forstille os, hvordan vi kan handle i den. Disse forestillinger og planer er farvet af det, der kaldes “vedana” eller “følelsestoner”: Den fra øjeblik-for-øjeblik “aflæsning” af, hvorvidt en fornemmelse, tanke, impuls eller følelse opleves behagelig, ubehagelig eller hverken eller.

 

På grundlag af disse fra øjeblik-for-øjeblik “aflæsninger” fordeler kroppen sine ressourcer, mens den gør sig klar til en reel eller forestillet handling. Denne forberedelse på handling er nyttig, men risikerer også at gøre os udmattede, uden at vi er bevidste om det.

Dette får du ud af workshoppen:

Workshoppen indeholder mindfulness øvelser, der træner, hvordan vi kan blive mere bevidste om følelsestoner og deres indvirkning, og hvordan en sådan bevidsthed kan gøre en forskel i hverdagen.

 

Du kommer til at opleve en smagsprøve på det otte-ugers program, Mark Williams har designet som en opfølgning for dem, der underviser i eller er bekendt med mindfulness f.eks. efter at deltaget på et mindfulness kursus i f.eks. MBSR eller MBKT.

Hvem henvender workshoppen sig til:

Workshoppen henvender sig til alle, der har interesse for evidensbaseret mindfulness. Både dig der har en personlig mindfulness praksis og søger inspiration og undervisere, som gerne vil være opdateret om spændende nyudvikling på området.

Sprog:

Workshoppen foregår på engelsk

Pris:

1.650,- kr.

I prisen er inkluderet kaffe, the og vand i løbet af dagen.

Tilmelding og Betaling:

Tilmelding sker ved udfyldning af formularen. 
Der er begrænset antal pladser.

Efter tilmelding fremsendes faktura. (anfør evt EAN eller CVR nr.)

Sted:

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S.

Arrangør:

Wattar-Gruppen – kognitivt psykologcenter
info@wattar-gruppen.dk
Tlf.:33112284

For yderligere oplysninger om arrangementet:

Kontakt Bente Boe på 33112284

Udfyld formularen for at tilmelde dig workshoppen.

Om underviseren:

Mark Williams er professor emeritus i klinisk psykologi ved University of Oxford. Hans forskning fokuserer på at forstå, hvordan man bedst opbygger modstandsdygtighed og mental sundhed med henblik på forebyggelse af depression og selvmord.

Professor Mark Williams har været ansat ved Medical Research Council’s Cognition and Brain Sciences Unit, Cambridge University og University of Wales, Bangor, og var stiftende direktør for Oxford Mindfulness Centre under Oxford Universitet, der arbejder med at forebygge depression og forbedre det menneskelige potentiale gennem terapeutisk anvendelse af mindfulness på tværs af livsfaser.

Mark Williams er forfatter til mange forskningsartikler og bøger, bl.a. ”Bevidst nærvær – en vej ud af nedtrykthed” (sammen med John Teasdale, Zindel Segal og Jon Kabat-Zinn) og “Mindfulness: En guide til at finde fred i en hektisk verden” (sammen med Danny Penman).

Mark Williams Foto

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609