Lær det sidste nye inden for mindfulness

Kom til 1 dags workshop med Mark Williams

– en af grundlæggerne af Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT)

Mandag d. 29. august, kl. 9.00-16.00

Få opdateret din viden, tag mindfulness til næste trin og bliv inspireret til at praktisere mindfulness på en ny måde

Workshoppens indhold:

Workshoppen introducerer nyere psykologisk forskning, der viser, at hvert vågent øjeblik er vores forståelse af verden orienteret mod at forudsige og forstille os, hvordan vi kan handle i den. Disse forestillinger og planer er farvet af det, der kaldes “vedana” eller “følelsestoner”: Den fra øjeblik-for-øjeblik “aflæsning” af, hvorvidt en fornemmelse, tanke, impuls eller følelse opleves behagelig, ubehagelig eller hverken eller.

 

På grundlag af disse fra øjeblik-for-øjeblik “aflæsninger” fordeler kroppen sine ressourcer, mens den gør sig klar til en reel eller forestillet handling. Denne forberedelse på handling er nyttig, men risikerer også at gøre os udmattede, uden at vi er bevidste om det.

Workshoppen indeholder mindfulness øvelser, der træner, hvordan vi kan blive mere bevidste om følelsestoner og deres indvirkning, og hvordan en sådan bevidsthed kan gøre en forskel i hverdagen.

 

 

Du kommer til at opleve en smagsprøve på et otte-ugers program “Mindfulness Frame by frame”, som Mark Williams har designet som næste trin for dem, der underviser i eller er bekendt med mindfulness f.eks. efter at have deltaget på et mindfulness kursus i f.eks. MBSR eller MBKT.

Hvem henvender workshoppen sig til:

Workshoppen henvender sig til alle, der har interesse for evidensbaseret mindfulness. Både dig der har en personlig mindfulness praksis og søger inspiration og undervisere, som gerne vil være opdateret om spændende nyudvikling på området.

Sprog:

Workshoppen foregår på engelsk.

Pris:

1.650,- kr.

I prisen er inkluderet kaffe, the og vand i løbet af dagen.

Tilmelding og betaling:

Tilmeldings frist: 22. august 2022

Sted:

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S.

Arrangør:

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykolog Center
info@wattar-gruppen.dk
Tlf.:33112284

For yderligere oplysninger om arrangementet:

Kontakt Bente Boe på 33112284

Tilmelding sker ved udfyldning af formularen. 
Der er stadig ledige pladser.

Efter tilmelding fremsendes faktura. (anfør evt EAN eller CVR nr.)

Udfyld formularen for at tilmelde dig workshoppen.

Om underviseren:

Mark Williams er professor emeritus i klinisk psykologi ved University of Oxford. Hans forskning fokuserer på at forstå, hvordan man bedst opbygger modstandsdygtighed og mental sundhed med henblik på forebyggelse af depression og selvmord.

Professor Mark Williams har været ansat ved Medical Research Council’s Cognition and Brain Sciences Unit, Cambridge University og University of Wales, Bangor, og var stiftende direktør for Oxford Mindfulness Centre under Oxford Universitet, der arbejder med at forebygge depression og forbedre det menneskelige potentiale gennem terapeutisk anvendelse af mindfulness på tværs af livsfaser.

Mark Williams er forfatter til mange forskningsartikler og bøger, bl.a. ”Bevidst nærvær – en vej ud af nedtrykthed” (sammen med John Teasdale, Zindel Segal og Jon Kabat-Zinn) og “Mindfulness: En guide til at finde fred i en hektisk verden” (sammen med Danny Penman).

Mark Williams Foto

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609