Børn, unge
& familier

Kognitiv terapi & rådgivning

Hos Wattar Gruppen tilbyder vi både samtaler med en børnepsykolog og familierådgivning. Vores fremgangsmåde er altid tilpasset problemstillingen og barnets alder.

I nogle tilfælde tilbyder vi terapisamtaler med barnet alene. I andre tilfælde, særligt ved yngre børn, anbefaler vi, at forældrene er til stede ved samtalerne, så de bedre forstår, hvad der sker med barnet og om nødvendigt kan støtte det i det hjemmearbejde, som foregår mellem samtalerne. Ved nogle problemstillinger anbefaler vi familiesamtaler, hvor der arbejdes med relationerne i familien. Endeligt kan det i nogle tilfælde være tilstrækkeligt at rådgive forældrene om, hvordan de bedst støtter barnet.

Hvis du ønsker at booke en tid hos en af vores psykologer, skal du udfylde blanketten nederst på siden. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte vores administration på 33 11 22 84, hvis du har spørgsmål. 

Hos Wattar Gruppen har vi bred erfaring med at rådgive og behandle børn og unge inden for en lang række områder. Vi har særligt erfaring med følgende problematikker:

 • Angst – f.eks. angst for adskillelse fra forældrene eller angst i sociale situationer.
 • Tvangshandlinger og tvangstanker (OCD)
 • Tristhed og modløshed
 • Vanskeligheder i omgangen med kammeraterne
 • Højt konfliktniveau mellem børn og forældre
 • Generel dårlig trivsel
 • Børn, der har det svært i forbindelse med forældrenes skilsmisse

Som forældre kan man have tvivlsspørgsmål om, hvordan man skal forholde sig til sit barn i svære situationer. Her vil det ofte hjælpe med nogle rådgivende samtaler.

Temaerne kan fx være:

 • Hvad gør jeg, når mit barn er ængsteligt?
 • Skal jeg sætte flere grænser?
 • Hvorfor skal jeg altid blive så vred, før barnet gør, hvad jeg beder om?
 • Hvad stiller jeg op med børnenes indbyrdes konflikter?
 • Har mit barns problemer sådan en karakter, at der er brug for behandling?

Individuel samtale (børn, unge & voksne): 1085 kr. pr. session. 

Forældre- & familiesamtaler: 1085 kr. pr. session. 

Den kognitive tilgang

Hos Wattar Gruppen arbejder vi med afsæt i den kognitive tilgang, som er en af de mest effektive og forskningsmæssigt veldokumenterede metoder til behandling af personer med følelsesmæssige udfordringer.

Behandling baseret på den kognitive tilgang tager udgangspunkt i sammenhængen mellem klientens tanker, følelser og adfærd. Her undersøger vi den måde, klienten tænker om sig selv, om andre og om sin omverden på, med henblik på at bryde med negative tankespiraler og i stedet opnå mere positive og konstruktive tankemønstre.

Den kognitive metode anvendes i dag både til at forstå og skabe ændringer i privat- og arbejdslivet. Hos Wattar Gruppen er alle vores tilbud funderet i den kognitive tilgang, og vi står altid klar til at skræddersy et forløb, der passer til lige netop dine behov.

Vi står klar til
at hjælpe dig

Bliv kontaktet

Udfyld blanketten, så kontakter vi dig hurtigst muligt
Verified by MonsterInsights