Kognitiv terapi i
enkeltsessioner

Enkeltsessions terapi

Hos Wattar Gruppen tilbyder enkeltsessions terapi til dig, der ønsker at vende dine overvejelser og udfordringer med en psykolog, med henblik på at opnå bedre forståelse for og måske et nyt perspektiv på din situation.

Enkeltsessions terapi er en terapiform, som tager udgangspunkt i enkeltstående møder mellem psykolog og klient. Psykologen deler sin viden med udgangspunkt i din problemstilling og sammen aftales, hvilke redskaber du kan anvende til at behandle problemet fremover. Terapiformen bygger på solid viden om, at personer er i stand til at skabe forandring og hjælpe sig selv relativt hurtigt, når de får den rette viden og de rette redskaber.

Psykologerne hos Wattar Gruppen arbejder med kognitiv terapi, som er en veldokumenteret behandlingsform. Kognitiv terapi er oftest korttidsterapi, da målet med terapien er, at du selv bliver i stand til at forstå og arbejde med dine tanker, følelser og handlinger. Terapien er handlingsorienteret, hvilket vil sige, at man opstiller mål for behandlingen og fokuserer på at løse enkelte problemstillinger.

I kognitiv terapi er omdrejningspunktet, at der er en sammenhæng mellem den måde, du opfatter og tolker verden på, dine følelser og dine handlinger. Det er derfor vigtigt at undersøge den måde, du tænker på dig selv, andre og din omverden og identificere tanker som hindrer dig i at kunne nå dine mål. Når disse tanker er identificerede, er næste skridt at finde en mere hensigtsmæssig tankegang, som kan hjælpe dig til at løse dine udfordringer.

Enkeltsessions terapi er særligt egnet til dig med afgrænsede problematikker, som er bevidst om, at du har brug for hjælp, og som ønsker at opnå redskaber så du bedst muligt kan hjælpe dig selv videre.

Ved sessionens afslutning vil du have en ny klarhed og forståelse for din situation, og du vil blive præsenteret for ideer til hvad de næste skridt kan være, og hvordan du kan komme videre.

NB: Hvis du har lyst, kan du selvfølgelig mødes med psykologen til flere sessioner.

Autoriseret psykolog: 1085 kr. pr. session.

Psykolog, der er tæt på autorisation med omfattende samtaleerfaring: 985 kr. pr. session.

Er du studerende og kan fremvise gyldigt studiebevis, kan du komme til samtale hos en af vores psykologer, tæt på autorisation: 685 kr. pr. session.

NB: Du kan ikke modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark, hvis du benytter dette tilbud.

Hvis du ønsker at booke en tid hos en af vores psykologer, skal du udfylde blanketten i bunden af siden. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte vores administration på 33 11 22 84, hvis du har spørgsmål. 

Bryd med de negative tanker

Bliv kontaktet

Udfyld blanketten, så kontakter vi dig hurtigst muligt
Verified by MonsterInsights