DIAGNOSER & TILPASSET UNDERVISNING

OM WORKSHOPPEN

Ønsker du at styrke fundamentet for inkluderende undervisning, gode skoleoplevelser og øget trivsel på skolen?

Denne workshop i diagnoser og tilpasset undervisning klæder undervisere og personale på ungdomsuddannelserne på til at strukturere og tilpasse hverdagen og undervisningen, så alle elever trives.

Du får viden om og metoder til at forstå og imødekomme elevernes forskellige reaktionsmønstre, forbedre kommunikationen med eleverne samt understøtte deres adfærd og læring både individuelt og i de forskellige fællesskaber, de indgår i.

Workshoppens overordnede læringsmål er, at kursisten efter workshoppen kan planlægge og tilpasse undervisning under hensynstagen til elever med diagnoser, så eleverne får højest muligt læringsudbytte.

Workshoppen afvikles som en kombination af oplæg og øvelser. Indholdet kan variere, og sammensættes ud fra uddannelsesinstitutionens ønsker og behov.

Workshoppens læringsmål:

  • Viden om diagnoserne ADHD, autisme, angst og depression og komorbiditet imellem disse.
  • Viden om, hvordan diagnoserne kan påvirke indlæring og studieevne.
  • Forståelse for, hvordan udfordringer med de eksekutive funktioner påvirker læring.
  • Kendskab til enkelte metoder til at skabe struktur og prioritere.
  • Viden om, hvordan læringsrummet og undervisningen kan tilpasses, så både elever med og uden diagnoser kan få mest muligt læring ud af undervisningen.


Workshoppens overordnede læringsmål:
At kursisten efter workshoppen kan planlægge og tilpasse undervisning under hensynstagen til elever med diagnoser, så eleverne får højest muligt læringsudbytte.

Målgruppen for workshoppen er undervisere og personale på ungdomsuddannelser, der har elevkontakt.

Workshoppen gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder, herunder kognitive psykologer, der har erfaring med unge og diagnoser, samt en tidligere gymnasielærer og vejleder med stor erfaring.

Workshoppen varer 3 timer.

Sted: Efter aftale.

Pris: 7000 for ca. 20 deltagere.

Kontakt Maria Lommer, Faglig leder for Trivsel & læring, på tlf.:33 11 22 84 eller skriv til info@wattar-gruppen.dk og hør nærmere.

Bliv Kontaktet

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en workshop? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights