Wattar Gruppen starter ny uddannelse

Vi starter i slutningen af februar det første hold på vores nye uddannelse: ”Bliv Beskæftigelseskonsulent”

Du har mulighed for at være med på vores nyeste skud på stammen af kognitive uddannelse, når vi starter et hold på vores ”Bliv Beskæftigelseskonsulent” allerede til februar.  Bliv Beskæftigelseskonsulent-uddannelsen gør dig klar til at kunne holde samtaler med henblik på fremtidsmuligheder og beskæftigelse.

Bliv Beskæftigelseskonsulent

Det er en kognitiv uddannelse, som er på den regionale positivliste for Hovedstaden som nummer 431. Du vil som studerende igennem de 6 uger, som uddannelse varer, blandt andet komme igennem emner så som: beskæftigelsesindsatsen, projektledelse samt motivationsskabende dialog og samtaleteknikker ud fra kognitiv teori og metode. Mulighederne med uddannelsen er mange, og du vælger selv sit mål.

Bliv Beskæftigelseskonsulent

”Uddannelsen henvender sig bredt til ledige der gerne vil samarbejde med mennesker i deres arbejdsliv. Vi vil gerne have at uddannelsen skal være både fagligt opkvalificerende og inspirerende. Man kan tage uddannelsen og på kvalificeret vis søge arbejde indenfor mange områder, som f.eks. HR, kommunikation, beskæftigelseskonsulent, mentor, vejleder os så videre. Men man kan også tage uddannelsen hvis man gerne vil skifte karriereretning og udvide sine kompetencer og søgefelt. ” fortæller Nadia Wattar, der er projektleder i Wattar Gruppen om uddannelsen og uddyber:

Man lærer bl.a. om motivationssamtale, projektledelse, samarbejde ud fra et kognitivt udgangspunkt. Vi arbejder altid ud fra den kognitive teori og metode fordi den er veldokumenteret, letforståelig og meget praksisorienteret. Det er logisk og der er mange konkrete redskaber og øvelser som kursisterne kan anvende med det samme. Vi gør rigtig meget ud af at træne færdighederne, så deltagerne får erfaring med det samme og føler sig trygge i at anvende metoderne. Vi ved, at når vores kursister afslutter uddannelse, går de herfra med mange positive oplevelser  og rigtig mange redskaber, som de kan bruge i deres arbejdssøgning og arbejde.

Undervisningen foregår i vores hyggelige lokaler i det indre København, og er en blanding af workshops, teoretiske oplæg, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning ledet af dygtige undervisere med interesse for og viden om beskæftigelsesområdet.  

Mere information

Du kan læse mere om uddannelsen her: Bliv Beskæftigelseskonsulent

Det første hold på uddannelsen starter den 25. februar 2019.

Uddannelsen er på Hovedstadens positivliste #431.

Hvis du har nogle spørgsmål til uddannelsen eller Wattar Gruppen generelt, så er du velkommen til at tage kontakt til vores uddannelseskonsulent, Casper Barding, på telefon: 3311 2284 eller på mailen CBA@wattar-gruppen.dk.

Du kan også læse mere om Wattar Gruppens andre uddannelser og kurser her.