Psykolognetværk

Der er nu mulighed for at blive en del af: Kognitivt Psykolog Netværk (KPN) – Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenters landsdækkende netværk af dygtige kognitive psykologer.

For at blive en del af netværket skal du være cand.psych. eller Cand.psych.aut og have erfaring og viden indenfor det kognitive felt og være interesseret i at indgå i et samarbejde omkring tests, feedback og kvalitetssikring.

Netværkets psykologer afholder samtaleforløb med medarbejdere, medlemmer og borgere hos de virksomheder, organisationer og forsikringsselskaber, som vi løbende indgår aftaler med.

Vi har gode erfaringer med at samarbejde med kognitive psykologer med forskellig ekspertise, erfaring og baggrund. I Holbergsgade er vi et fast team bestående af omkring 15 psykologer, unge til seniorer, og hertil ca. 10 andre psykologer som indgår i teamet afhængig af, hvilke opgaver der skal løses.

Hvorfor et kognitivt psykolognetværk?

For os er det den måde, vi arbejder på. Vi er kognitive i vores arbejdsteori og metode. Det er betydningsfuldt for os at arbejde evidensbaseret, og vi ved, at det er nødvendigt at følge klare retningslinjer og principper for at opnå det bedste resultat.  Det betyder blandt andet, at vi opgør resultater af vores arbejde, når det er muligt. Vi vil derfor bruge tests i samtalerne – til gavn for klienterne, for dig som behandler og for os som kvalitetssikrer. Vi forventer, at vi vil kunne dokumentere gode resultater.

Vi finder, at der er store muligheder for samarbejde og udvikling under den kognitive paraply, som udover klassisk kognitiv teori og metode, også dækker ACT, Mindfulness, CFT og andre retninger.

Wattar Gruppens team er ofte af sted på relevante konferencer, kurser og videreuddannelse for at holde os opdaterede, og vi har gode og tætte internationale relationer med nogle af verdens førende klinikere og forskere. Vi vil gerne bringe vores internationale netværk i spil også for dig. Som en del af netværket, vil du få mulighed for at få faglig sparring, bestille supervision og kognitive kurser mv. favorabelt gennem os.

Vi glæder os til at samarbejde i det kognitive landsdækkende netværk og håber, at vi med denne beskrivelse har vakt din interesse.

Du kan helt uforpligtende, klikke på ’få mere information’ og udfylde dine kontaktoplysninger. Herefter sender vi en mail med yderligere information og sagsprocedure.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe eller Nadia på tlf. 3311 2284 eller via mail info@wattar-gruppen.dk