De jobrettede tanker

webinar om jobrettede tanker med Camilla Beldam

Online webinarer om De jobrettede tanker

Vi giver dig nu mulighed for at deltage i webinarer om De jobrettede tanker. Webinarerne er live online undervisning. Du kan se programmet for webinarerne nederst på siden. Programmet vil løbende blive opdateret.

Tilmeld dig ved at sende en mail til: cbe@wattar-gruppen.dk, så får du tilsendt et link til mødet.

Hvad handler “De jobrettede tanker” om, og hvem kan deltage?

Du er i målgruppen, når du har lyst til at reflektere over din aktuelle jobsituation. Måske arbejder du hjemmefra, måske støtter du andre i deres jobrettede tanker, eller måske er du selv mellem jobs, og uanset hvilke grunde du har, så vil du gerne udvikle din egen værktøjskasse i forhold til at støtte og udvikle jobrettede tanker. I løbet af en række webinarer, så introduceres du til redskaber til dette.

Webinaret styrker dig i at skabe udviklende samtaler, hvor du bliver bedre til at reflektere hensigtsmæssigt og handlingsorienteret. Vi har erfaring med, at din oplevelse af energi og mestring i livet øges, når du bliver mere klar på dine værdier, og når du får øjnene op for i hvilken grad du lever i overensstemmelse med dine værdier, og du sætter dig nye smarte mål for, hvordan du tager fat på nye handlinger.

Hvem er underviseren?

Camilla Beldam er en erfaren konsulent og mentor, og på webinarerne vil hun undervise i redskaber, som henter inspiration i den kognitive adfærdsteori. Du vil få mulighed for at blive introduceret til den kognitive diamant, sokratisk dialog, værdibaserede smarte mål og andre redskaber. Du anspores til at anvende og færdighedstræne, enten individuelt eller med en partner efter hvert webinar.  

Program:

Vi opdaterer løbende programmet

Torsdag den 26. marts, kl. 20.00-20.30

GRATIS: De jobrettede tanker og Den kognitive diamant 

Camilla introducerer dig til emnet De jobrettede tanker. Du vil få kendskab til Den kognitive diamant, som er en meget vigtig del af kognitiv teori og metode, og som du kan bruge i mange henseender.

Tilmeld dig senest Onsdag den 25. marts kl. 14.00 på mail: cbe@wattar-gruppen.dk

Når vi modtager din mail sender vi dig et link til mødet – du vil også få en guide til hvordan du tilgår webinaret via din computer eller telefon.

 

Fredag den 27. marts, kl. 20.00-20.30

GRATIS: At forstå og forandre de jobrettede tanker ved hjælp af den sokratiske dialog 

Camilla giver dig værktøjer til at forstå og forandre dine jobrettede tanker. Du bliver introduceret til metoden: sokratisk dialog. En metode, der er bredt anvendt indenfor kognitiv teori og metode.

Tilmeld dig senest Torsdag den 26. marts kl. 14.00 på mail: cbe@wattar-gruppen.dk

Når vi modtager din mail sender vi dig et link til mødet – du vil også få en guide til hvordan du tilgår webinaret via din computer eller telefon.

 

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål, eller der opstår problemer med at tilgå webinaret

Har du deltaget på et af webinarerne?

Har du deltaget på et af webinarerne kan du nedenfor klikke ind og hente materialet fra webinaret. Det kræver en adgangskode.

Hent materiale her