Mindfulness meditation

I en travl hverdag, kan det være svært at være fuldt tilstede i nuet. Konstant er der ting, der kræver vores opmærksomhed, og vi kan have en tendens til at tænke på for mange ting på én gang og blive stressede. Med et kursus i Mindfulness meditation kan du opnå større klarhed, nærvær og fuld opmærksomhed i nuet. Mindfulness meditation træner dine færdigheder i at være fuldt tilstede og opmærksomme. Du får hjælp til selv at falde til ro, modvirke stress og opleve mere klarhed og fleksibilitet i din tankegang. Kort sagt: at opleve verden, som den er.

Mindfulness meditation

Mindfulness er en gammel meditationsteknik med rødder i buddhismen. Du bliver trænet i forskellige metoder til at opretholde vedvarende opmærksomhed og bliver gennem kurset bedre til at opnå fuld opmærksomhed fra øjeblik til øjeblik. Du bliver mere bevidst om egne reaktioner og vil lettere kunne bryde negative tankemønstre. Mindfulness sætter dig i stand til at iagttage egne tanker og følelser uden at vurdere eller blive opslugt af dem. Dette giver dig forøget kontrol og velvære og mulighed for at vælge, hvordan du kan handle bevidst og hensigtsmæssigt. Du har gennem træningen mulighed for: – at lære konkrete meditationsteknikker – at blive bedre til at regulere og styre opmærksomheden i hverdagen – at opnå større stabilitet, ro og koncentration – at få bedre forståelse for egne reaktionsmønstre – at formindske deres stressniveau og forebygge stress

Kursusform og varighed

Kurset er oplevelsesorienteret og formen veksler mellem øvelser, feedback på øvelserne og teorien bag. Der må påregnes tid til daglige hjemmeøvelser. Kurserne forløber over seks uger, med ét ugentligt fremmøde á 3 timer. Efter afslutning af kurset, vil der være to timers opfølgning. Du kan tilmelde dig vores faste kurser med undervisning på vores adresse i København. Vi tilbyder også firmakurser, som afholdes på virksomhedens domicil. Hvis du vil have mere information kan du downloade brochuren (PDF-format)

Startdato

Dato for næste kursus Antal mødegange Varighed Antal deltagere Pris
Mindfulness meditation 6 6 aftener* 12-14 3.150,-

* Justeres efter deltagerantallet.

 

Lydfiler

Kropsscanning:

 

Siddende meditation 1:

 

Siddende meditation 2:

 

Siddende meditation 3:

 

Klokkelyd: