Psykolog

Individuelle psykologsamtaler

Bliv kontaktet

Wattar Gruppen tilbyder individuelle psykologsamtaler i København K, Ballerup og Roskilde. Du finder en liste over vores afdelinger her. Når du bestiller tid til en psykologsamtale hos Wattar Gruppen, må du meget gerne oplyse, hvor du ønsker samtalen skal foregå.

Wattar Gruppen er højt specialiserede i kognitiv teori og metode. Hos os vil du møde et team af erfarne og kompetente psykologer med en solid og stærk faglighed, der står klar til at hjælpe dig med din problematik.

Hos Wattar Gruppen ønsker vi at udføre vores faglige arbejde med høj kvalitet og tillægger det stor vigtighed, at holde vores kompetencer ved lige og videreudvikle vores metoder. Derfor kan du altid regne med at blive mødt med en høj professionalisme, imødekommenhed og et fagligt fundament, der kan støtte dig i den problematik du står med.

Følg linket, hvis du vil læse mere om Wattar Gruppens psykologer og deres individuelle specialer, erfaringer og prisniveau.

Når du henvender dig til os, tilbydes du samtaler hos den psykolog, som vi vurderer, der kan yde den mest kvalificerede hjælp. Det vil altid være muligt at diskutere behandlingsmulighederne med en af vores psykologer over telefonen før behandlingen påbegyndes.

Pris for psykologsamtaler hos Wattar Gruppen

Tilskud til psykologsamtaler:

Husk, at der findes forskellige muligheder for tilskud til psykologhjælp. Det kan fx ske gennem dit forsikringsselskab, sygeforsikring Danmark eller ved lægehenvisning. Vi opfordre dig til at undersøge, hvilke muligheder for tilskud til psykologbehandling, som netop du kan opnå. Læs en kort oversigt herunder, eller klik på linket for at læse mere uddybende om dine muligheder for tilskud.

Sygeforsikring Danmark: Sygeforsikring Danmark  giver 300 kr. i tilskud til psykologbehandling. Dog gives tilskuddet kun ved samtaleforløb med autoriseret psykolog, derfor må du meget gerne oplyse at du er medlem af Danmark, når du vil bestille tid hos en af vores psykologer.

Private sundhedsforsikringer: Mange private sundhedsforsikringer dækker helt eller delvist et forløb hos en psykolog. Det samme gør sig gældende for mange forsikringer tegnet af arbejdspladser.

Fagforeninger: Nogle fagforeninger dækker udgifter til psykologbehandlinger, typisk hvis der er tale om arbejdsrelaterede problematikker.

Forsikringsselskaber og pensionskasser: Flere forsikringsselskaber og pensionskasser dækker helt eller delvist beløbet for et samtaleforløb hos en psykolog. Tilskuddet variere iht. din forsikringspolice.

Kommunalt tilskud: Din bopælkommune kan i nogle tilfælde hjælpe med at dække udgifter i forbindelse med psykologbehandling.

Session med lægehenvisning:  Priserne med lægehenvisning er: 1. session: 410,06 kr., efterfølgende sessioner: 341,92 kr. pr. session. NB: Der er i øjeblikket lukket for tilgang med lægehenvisning.

Læs meget mere om de forskellige tilskudsmuligheder ved at klikke her.

Prisoversigt for psykologsamtaler:

Prisoversigt gældende pr. 1. juli 2019

Autoriseret psykolog, Specialist og/eller mere end 8 års erfaring: 1185 kr. pr. session

Autoriseret psykolog: 1085 kr. pr. session

Psykolog, tæt på autorisation med omfattende samtaleerfaring : 985 kr. pr. session

Bliv kontaktet