Mentorforløb for unge

Mentorforløb for Unge Sisse Mentor Wattar Gruppen

Mentorforløb for unge

Hvad er en mentor?

En mentor er en person, der kan hjælpe og støtte dig i at se din tilværelse med nye øjne. I samarbejde vil du og din mentor finde frem til dine styrker, ressourcer, mål og drømme.

Dit og din mentors samarbejde kan bl.a. handle om, at du opnår den livskvalitet, som gør, at du kan leve et tilfredsstillende og lykkeligt liv.  I vil komme til at kortlægge de udfordringer, som står i vejen for, at du kan opnå dine drømme og ønsker, og sammen lægge en plan for, hvordan du kan nå dine mål.

Hvorfor skal du starte i et mentorforløb for unge?

Som ung kan man stå overfor mange forskellige udfordringer og overvejelser omkring en selv eller ens fremtid – hvilket kan være svært at finde løsninger eller svar på alene. Det kan være inspirerende at tale med én udefra, der kan hjælpe én med at se muligheder frem for begrænsninger.

Mange unge føler i dag et pres og høje forventninger fra samfundet, vennerne, familien – og ikke mindst sig selv. Der stilles høje krav, som kan være svære at efterleve – især når man selv er ved at finde ud af, hvad man gerne vil, og hvem man er. 

Det kan være, at du måske ønsker at få mere balance i din hverdag, større livsglæde eller hjælp til at udvikle dit fulde potentiale – og det er her, at en mentor kan støtte og hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe og støtte dig, der har udfordringer med:

 • lavt selvværd – finde ro i at være dig
 • angst, stress og depression
 • mobning eller udfordringer med vennerne
 • konflikter i hjemmet
 • generthed – turde at komme ud af din skal
 • misbrug
 • diagnoser, fx ADHD

Men det kan også være, at du har brug for hjælp til mere konkrete ting i hverdagen, fx:

 • søvn, kost, træning – fysisk selvomsorg
 • struktur i din hverdag
 • finde frem til dine fremtidsmuligheder – arbejde, uddannelse
 • fastholdelse af motivation og mål – handlekraft, selvkontrol, disciplin
 • lektiehjælp og strukturering
 • balancen mellem at være aktiv og ikke aktiv – fx FOMO
 • håndtering af dit liv på sociale medier

Bliv kontaktet

…..

Mentorforløb for Unge Wattar Gruppen

…..

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mentorer fra Wattar Gruppen, som har en kognitiv efteruddannelse, får fast supervision,  og alle har meget erfaring i det gode samarbejde med unge.

I vores samarbejde med unge tager vi afsæt i den evidensbaserede kognitive teori og metode og inddrager også nyere grene af metoden, som metakognitiv terapi, mindfulness, ACT og compassion focused therapy.

Vi arbejder empowerment baseret, hvilket betyder, at vi har fokus på at skabe de bedste betingelser, for at den unge kan få mod til og opnå en hurtig og internt motiveret forandring, baseret på en styrkelse af egne ressourcer.

Mød et par af vores mentorer

Sisse Mentor ved Wattar Gruppen

Sisse Charlotte Petersen, Unge Mentor

Jeg er en ildsjæl i mit arbejde med unge, hvor jeg sætter en dyd i at hjælpe og støtte dem – så de får mulighed for at udfolde sig og opleve deres fulde potentiale.

Jeg har en nysgerrig, empatisk og holistisk tilgang til mennesker. 

Alle kan og bør få mulighed for at leve et tilfredsstillende og lykkeligt liv. Nogle gange har vi brug for hjælp og støtte med at nå dertil, og det kan bl.a. være sammen med en mentor.

Profil

Jeg er tillidsvækkende af natur og værdsætter i samarbejdet med dig at kunne skabe et ligeværdigt rum, hvor du kan arbejde hen imod at opnå dit fulde potentiale.

Vi har som mennesker brug for at udfolde, udvikle og få anerkendelse for vores indsats – hvor end den er: i skolen, på arbejde, i hjemmet, når vi er sammen med familie, venner, i fritiden, eller hvor som helst vi færdes. 

Jeg finder det spændende at arbejde med motivation og forandringsprocesser og ikke mindst ændringer af uhensigtsmæssige tanker samt adfærdsmønstre.

Mine livserfaringer omfavner mit familieliv med barn, en bachelor i psykologi og arbejdslivsstudier. Tidligere har jeg arbejdet som leder i restaurationsbranchen samt detailhandel, hvor jeg havde ansvaret for den daglige drift, samt fokus på og succes med at motivere de unge ansatte, ved bl.a. at lytte og have deres styrker, ressourcer og kompetencer for øje.

I min fritid dyrker jeg OCR (Obstacle Course Racing) på eliteplan. OCR er militært inspireret forhindringsløb, hvilket kræver udholdenhed og disciplin; styrker, som jeg omsætter til værdier i mit professionelle liv.  

Jan Carlsen Mentor - mentorforløb for unge

Jan Carlsen, Unge Mentor

Ærlighed er en af mine største værdier, og jeg er derfor dygtig til at skabe trygge rammer med plads til ærlighed, åbenhed og fortrolighed.

Jeg værdsætter særligt rollen som mentor, fordi jeg 1:1 kan give min fulde opmærksomhed og engagement.

Jeg er rummelig, omsorgsfuld, empatisk og god til at leve mig ind i andres følelser og situation, hvilket skaber god grobund for en tryg relation.

Profil

I mit arbejde som mentor fokuserer jeg på at finde frem til dine ressourcer og kompetencer ud fra kognitiv metode, positiv psykologi og coaching. Ved at finde frem til dine styrker, er det min erfaring, at vejen mod dine drømme og mål bliver kortere.

Jeg har bred erfaring med at være mentor og coach. Jeg har tidligere arbejdet med undervisning og udvikling af medarbejdere i en stor virksomhed, men har også arbejdet med børn og unge som coach og lærervikar på en skole og behandlingshjem.

Jeg går meget op i sundhed og fysisk udfoldelse, og jeg har derfor i mange år arbejdet frivilligt som Karate og Jiu Jitsu instruktør for børn, unge og voksne. Selv har jeg det sorte bælte i både Karate og Jiu Jitsu; en bedrift, der kræver disciplin at opnå.

…..

Mentorforløb for Unge, Sisse Mentor

Særlig facebook kampagne 

Facebook kampagne er gældende: 27-03-2020-05-04-2020

Har du set vores facebook kampagne om gratis  online mentormøder med Sisse Charlotte Petersen for unge mellem 15-25? Så skal du skrive til scp@wattar-gruppen.dk for at blive kontaktet angående aftale om mentorsamtale.

Se Sisse Charlotte Petersen forklare, hvad kampagnen går ud på i videoen herunder:

 

Booking:

Ønsker du et mentorforløb med en af vores Mentorer, så kan du bestille det ved at ringe til 33 11 22 84, eller skrive en mail til info@wattar-gruppen.dk

Bliv kontaktet

Pris:

Et mentorforløb hos os kan betales på forskellige måder. Du kan vælge at betale efter hvert mentormøde, enten med Dankort, MobilePay eller få tilsendt faktura.

Du kan også vælge at købe et af vores mentorforløb for unge som pakkeforløb – og spare 10-15 %. Det er muligt at starte med et enkelt mentormøde, før man beslutter sig for at købe en forløbspakke.

Enkeltstående mentortime:

Pris: 590 kr. pr. mentortime 

Mentorforløb for unge:

Det korte mentorforløb (5 møder á 1 time): kr. 2.655,- (besparelse på 10 %)

Standard mentorforløb (10 møder á 1 time): kr. 5.000,- (besparelse på 15 %)