Psykologsamtale med henvisning fra lægen

Lægehenvisning til psykolog: 

Psykolog Ulla Wattar tager imod klienter med henvisning fra lægen.

Ulla Wattar - Ydernummer - Tager imod klienter med lægehenvisning, henvisning fra lægen

Lige nu har jeg mulighed for at give tid indenfor en uge. I disse tider foregår samtalerne over onlineredskabet Zoom (Et program, der minder meget om Skype).

Jeg er godt i gang med at afholde samtaler online, og klienter og jeg synes det fungerer vældig godt. Også selvom vi ikke er mødtes tidligere i virkelighedens verden.

Jeg har det indtryk at samtalerne egentligt er mere fortættede – måske mere effektive, fordi vi holder hinanden helt fast i samtalens kerne, idet det er ordene der binder os sammen. I en kognitiv samtale starter vi altid med en dagsorden, og vi samarbejder omkring dens indhold, så det passer fint med en indholdsmættet form. 

Du kan ringe til os på 33 11 22 84, eller skrive en mail til os, ved at klikke på knappen.

Bliv kontaktet

Første skridt er altså at sende en mail til info@wattar-gruppen.dk. gerne med telefonnummer og sige, at du er interesseret i et forløb, og fortælle, at du har en lægehenvisning. Du vil så blive ringet op – samme eller næste dag – og vil blive bedt om information, som muliggør, at vi kan tage din henvisning fra lægen ned fra nettet.

Umiddelbart efter bliver du kontaktet telefonisk og pr. mail – for at aftale tid.  Når vi aftaler tid, inviteres du til en samtale, med et link til Zoom som du skal trykke på. Så mødes vi virtuelt! Og det er egentligt alt du skal gøre.

Til første samtale er det en god ide, hvis du har gjort dig overvejelser over, hvad du gerne vil tale om / have hjælp til. Så tager vi udgangspunkt i dine udfordringer med det sammen.

Din medbetaling foregår over MobilePay – hvis det er muligt – ellers finder vi en anden løsning. 

Priser ved lægehenvisning (pr.1. februar 2020):

  • Første session: 412,75 kr.
  • Efterfølgende sessioner: 344,17 kr

Bliv kontaktet