2-årig specialistuddannelse i kognitiv terapi

Læs vores specialistuddannelse i kognitiv terapi, og lær blandt andet om mindfulness, Compassion Focused Therapy, metakognitiv terapi og ACT

Næste hold starter

Den 27. februar 2023

Specialistuddannelse i kognitiv terapi

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter tilbyder en 2-årig specialistuddannelse. På den 2-årige uddannelse kan du tilegne dig den nyeste viden om kognitiv terapi og metode, både med fokus på klassisk CBT og nogle af de nyere retninger, der hører under den kognitive vinge: Compassion Focused Therapy (CFT), mindfulness og ACT

 

På specialistuddannelsen sættes terapeutens udvikling i centrum. Vi har sammensat et stærkt og inspirerende team af førende internationale og nationale psykologer; klinikere, undervisere og forskere. På uddannelsen vil der ud over kognitiv supervision også være supervision baseret på mindfulness, ACT og Compassion Focused Therapy.

 

Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykologforening som en del af specialistuddannelse for psykologer: læs mere her.

Ønsker du mere information om specialistuddannelsens opbygning, indhold og formål, så sender vi gerne den fulde studiebeskrivelse.

Målgruppe

Den 2-årige specialistuddannelse i kognitiv terapi henvender sig primært til psykologer og læger, men personer med anden relevant faglig uddannelse er velkomne og vil kunne optages efter gældende regler. Den vigtigste forudsætning for at søge uddannelsen er stor motivation til at arbejde psykoterapeutisk og til at opbygge teoretisk viden og praktiske færdigheder. Uanset om du lige er blevet færdig med psykologstudiet og har brug for kognitive redskaber, er under specialistuddannelse eller ønsker at opkvalificere din viden og færdigheder på området, så er denne uddannelse noget for dig.

Uddannelsessted

Wattar Gruppen er et kognitivt psykologcenter beliggende i centrum af København, som står for høj faglighed og kvalitet. Wattar Gruppen har mange års erfaring med at udbyde uddannelser og kurser med udgangspunkt i kognitiv terapi.

Vi tilbyder uddannelse og supervision af forskellige faggrupper, gruppe- og individuelle forløb til private klienter og klienter med sygesikringshenvisning, og vi arbejder inden for beskæftigelsesindsatsen

I Wattar Gruppen er vi tro mod klassisk kognitiv adfærdsterapi (CBT) og tager samtidig del i udviklingen på feltet, så vi har opbygget betydelig erfaring med mindfulness, Compassion Focused Therapy og andre af de nyere evidensbaserede retninger.

Vi er engagerede i faglig udvikling, deltager i forskningsprojekter og har et tæt internationalt samarbejde med anerkendte kollegaer inden for forskning og praksis.

Specialistuddannelsens opbygning

Den 2-årige specialistuddannelse i kognitiv terapi består af 90 timers undervisning fordelt på 15 dage à 6 timers undervisning, 60 timers gruppesupervision, samt mulighed for deltagelse i arbejds- og netværksgrupper. 

Undervisningsplan 2023-2024
(resterende datoer er på vej)

 

Underviser

Emne

Dato

Ulla Wattar og Mette Albertsen

CBT – teoretisk fundament og praktiske metoder

27. & 28. februar 2023

Ross White

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

22. & 23. maj 2023

Antonia Sumbundu

Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT) 28. august 2023
Mette Albertsen Compassion-fokuseret terapi (CFT) 13. & 14. november 2023

Leif Edward Ottesen Kennair

Metakognitiv terapi (MCT)

2 dage februar 2024

Antonia Sumbundu Sagsformuleringer i CBT og nyere retninger – et integrativt perspektiv 1 dag april 2024

Barney Dunn

Depression og komplekse tilstande

3. og 4. juni 2024

Nick Grey

Metakompetencer og angstlidelser

2 dage september 2024

Helen Kennerley

Developmental trauma: helping adult survivors

1 dag november 2024

Vi tager forbehold for ændringer i planen, resterende datoer er på vej.

 

Vi tilbyder 2 gange 2 timers supervision inden start i februar til alle der tilmelder sig uddannelsen. Det foregår onsdag d. 23. november 2022 og onsdag d. 11. januar 2023. Begge dage kl. 10-12. 

Undervisere

Uddannelsesleder

Antonia Sumbundu

Pris

2-årig specialistuddannelse i kognitiv terapi: kr. 47.000

begge år inklusiv, herunder supervision og delvis forplejning (frugt/kage/kaffe/the).

Startdato

27. februar 2023

Ansøgningsskema

Der er åben for ansøgning hele året. Behandlingstiden kan forventes at være op til 1 måned. 

Wattar Gruppen A/S, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609