2-dages mentorkursus

2-dages mentorkursus

Genveje

Ansøgningsskema Aktivitetskalender

Få mere information

Kursusstart: TBA

Wattar-Gruppens 2-dages mentorkursus giver dig kompetencer og redskaber til at kunne varetage et job som mentor i f.eks. beskæftigelsesindsatsen, det private erhvervsliv, det pædagogiske område, eller andetsteds. Indholdet er tilpasset således, at du kan kombinere din egen faglighed med mentorfunktionen.

På kurset vil du få færdigheder og viden, så du kan udøve mentorfunktionen i kombination med din faglighed. Du vil lære grundlæggende færdigheder i mentorering ud fra den kognitive teori og metode, problemløsning, positiv psykologi og den motivationsskabende samtale. Udgangspunktet for mentoreringen er, at borgerne gennem kognitiv mentorering lærer at tage udgangspunkt i deres egne styrker og ressourcer for at kunne udvikle og forandre sig henimod beskæftigelse og uddannelse.

2-dages mentorkursus: indhold og tilrettelæggelse

Undervisningen forløber over to dage og afholdes med teorigennemgang vekslende med praktiske øvelser og træning. – Introduktion til mentorrollen og mentoropgaver – Kognitiv teori og metode, sokratisk dialog og empatisk lytning – Problemløsning med anvendelse af SMART mål – Motivationsskabende dialog – Styrker og værdier fra positiv psykologi

Pris

Pris for 2-dages mentorkursus er kr. 3.200,- ekskl. moms.

Mere Information og tilmelding

Kontakt sekretariatet på tlf. 33 11 22 84 eller på e-mail info@wattar-gruppen.dk

Wattar Gruppen tilbyder også en Certificeret kognitiv Mentoruddannelse