Watttar Gruppen, medarbejdere

Efteruddannelse

De fleste af vores psykologer har taget eller er i gang med Wattar Gruppens 2-årige specialistuddannelse i kognitiv terapi eller anden tilsvarende efteruddannelse.

Interne workshops

Vi samarbejder med internationalt anerkendte forskere og klinikere for at holde os opdateret i relevante emner.

Senest i september 2018 har vi haft besøg af den norske psykolog, Tom Barth, som underviste i Motivational Interviewing.

Derudover sørger vi løbende for at holde os selv opdaterede med interne workshops ved interne undervisere.

Internationale konferencer

Vi deltager hvert år ved de store internationale konferencer i kognitiv terapi. Her kan du fx læse om vores deltagelse ved EABCT i Haag i 2014 kognitiv terapi (EABCT) i Haag.

Forskning

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter har været samarbejdspartnere med Bispebjerg Hospitals Liason Psykiatriske Afdeling i et forskningsprojekt til undersøgelse af kognitiv terapi rettet mod sygdomsangst.

Vi har stået for den behandlingsmæssige del af projektet og resultaterne har været gode. Kognitiv terapi viser sig at være en effektiv behandlingsform i forhold til sygdomsangst. Projektet er udkommet som en artikel i Psychological Medicine.
Du kan finde artiklen her.

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609