Kognitiv Mentor 2

Om kurset

Vil du arbejde som Kognitiv Mentor? Kognitiv Mentor 2 overbygningen er til dig, der har deltaget på kurset ‘Kognitiv Mentor’ eller kurset ‘Bliv beskæftigelseskonsulent’, og som ønsker at styrke dine kompetencer inden for kognitiv teori og metode yderligere. 

På kurset kommer du til at arbejde dybere med metoderne som du lærte på kurset Kognitiv Mentor/ Beskæftigelseskonsulent, og får en større indsigt i, hvordan du kan arbejde terapeutisk med kognitiv terapi. Du forsætter din egen positive udvikling og opnår øgede kompetencer som kognitiv behandler og terapeut. 

Uddannelsen henvender sig til alle, der har gennemført og bestået Wattar Gruppens kursus Kognitiv Mentor eller Beskæftigelseskonsulent, og som har til hensigt at anvende den kognitive model i sit arbejde.

Undervisningen udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring, færdighedstræning og afsluttende gruppepræstationer. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende indhold:

  • Historisk overblik
  • Kognitiv sagsformulering
  • Kognitive teknikker med udgangspunkt i depression og angst
  • Adfærdseksperimenter
  • Færdighedstræning


Gennem færdighedstræningen får deltagerne mulighed for at afprøve de kognitive teknikker på hinanden, blandt andet i form af rollespil, under vejledning af underviseren.

Alle undervisere på kurset er autoriserede psykologer med mange års erfaring inden for den kognitive metode og undervisning. 

Som deltager skal du have gennemført og bestået Wattar Gruppens kursus Kognitiv Mentor eller Beskæftigelseskonsulent. Du kan finde alle vores kurser her. 

Som ledig har du mulighed for at blive bevilliget 6 ugers uddannelse af dit jobcenter eller din A-Kasse med henblik på at opkvalificere dit CV og styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet. Læs mere

Det siger
vores kursister

Kurset forløber over 9 dage og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 16.00.

Du kan vælge at deltage på vores fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning alle dage.

Prisen for kurset er 17.640 kr. ex moms pr. deltager.

Kontakt os og hør nærmere på tlf.: 33 11 22 84 eller på mail info@wattar-gruppen.dk

Vi har samlet alle informationer om kurset til dig, som vi kan sende til dig på mail. I mailen finder du også de oplysninger, som dit jobcenter/A-kasse skal bruge for at kunne tilmelde dig til kurset – hvis du er ledig.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på 33 11 22 84 , hvis du har andre spørgsmål til kurset.

Reservér din plads - uforpligtende

Reserver din plads i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt
Verified by MonsterInsights