Udtalelser fra tidligere studerende

Wattar Gruppen tilbyder en lang række uddannelser og kurser indenfor det kognitive felt. Alle vores uddannelser og kurser evalueres løbende. Der er bred enighed om det faglige niveau, underviserne og studiemiljøet blandt deltagerne. Du kan læse mere om deres erfaringer her på siden eller ringe på tlf. 33 11 22 84, hvis du ønsker mere information.

Hos Wattar Gruppen forsøger vi at forbedre os hele tiden. Dette gør vi ved at lade vores kursister evaluere uddannelserne. Alle udtalelser stammer fra vores samarbejdspartner Find Uddannelses hjemmeside. De kan ses på dette link.

Her kan du læse nogle af de studerendes udtalelser

Klik på udtalelserne for at komme videre til omtalte uddannelse

Birgitte H., tidligere kursist på 1-årig uddannelse i kognitiv terapi

“Jeg har været utrolig glad for at komme på uddannelsen. Der er en god åbenhed og meget dygtige undervisere, som har givet mig en følelse af at være velkommen. Jeg synes, at det faglige niveau er højt, og at indholdet har været virkelig godt og brugbart. Undervisningen er grundig og er bygget op på en meget hensigtsmæssig måde, så man hurtigt kan anvende kognitiv teori og metode i sit arbejde. Supervisionen var styrkende, og jeg har kunnet bruge det i mit arbejde med det samme. Jeg har haft et meget stort udbytte af uddannelsen – jeg har aldrig før lært så meget så intenst på et år. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte den kognitive grunduddannelse hos Wattar Gruppen.”

Læs mere om vores 1 årige kognitive terapi uddanelse

Klik her

Liselotte U., tidligere kursist på 1-årig uddannelse i kognitiv terapi

“Et lærerigt, fagligt prefekt tilpasset undervisningsforløb med super kompetente lærerer i et trygt og positivt miljø. Supervisionen har jeg oplevet som lyttende, nærværende, realistisk og aktuelt og selvrefleksionen som meget empatisk, trygt, lærerigt og vedkommende.”

Læs mere om vores 1 årige kognitive terapi uddanelse

Klik her

Stine Holm, Ergoterapeut og kandidat i pædagogisk psykologi og tidligere kursist på 6-ugers mentorkursus

”Kendetegnet for kurset har været et meget højt fagligt niveau med kompetente undervisere. Men det er dog ikke kun på det professionelle og faglige plan, at jeg har tilegnet mig nye kompetencer. Jeg har også gennemgået en personlig udvikling og fået opbygget et stærkt netværk til de andre kursister.”

Læs mere om vores 6 ugers Mentor kursus

Klik her

Malene Munksgaard, socialrådgiver i Gribskov kommune og tidligere studerende på den 4-årige uddannelse til kognitiv psykoterapeut

“Med uddannelsen har jeg fået effektive værktøjer, som giver flere muligheder i arbejdet med borgerne. Jeg har lært den kognitive model, som jeg allerede har implementeret i mit daglige arbejde. Derudover har jeg fået en masse værktøjer til både individuelle samtaler og gruppebehandling, så jeg kan tilrettelægge forløb efter hvilken form for behandling og terapi, som er nødvendigt for den enkelte,”

Læs mere om vores 4-årig kognitiv psykoterapeutuddannelse

Klik her

Steffen S

“Højt fagligt niveau. God læring pga. inddragelse af alle deltagere med deres faglighed og forskellighed. Gode rum med plads.”

Læs mere om vores kursus

Klik her

Lisbeth

“Super godt kursus med fremragende undervisere.”

Læs mere om vores kursus

Klik her

René C., tidligere kursist på Kognitiv Coachinguddannelse

“Professionelt team af undervisere, som gør kognitiv coaching til et spændende forløb.”

Læs mere om vores Coaching uddannelse

Klik her

Steffen S., tidligere kursist på Kognitiv Coachinguddannelse

“Højt fagligt niveau. God læring pga. inddragelse af alle deltagere med hver deres faglighed og forskellighed. Gode rum med plads.”

Læs mere om vores Coaching uddannelse

Klik her

Lene Bonde Hemmningsen, Mentor i Middelfart kommune og tidligere kursist på 6-ugers mentorkusus

”Kurset indeholder alt, hvad man skal bruge som mentor og jeg har fået fuld valuta for pengene. Jeg har bl.a. lært at anvende forskellige samtaleteknikker, som gør mentees i stand til at tænke, fleksibelt, realistisk og positivt, så der kan skabes en forandring. Det har haft stor betydning, at uddannelsen har været af høj faglig kvalitet med kompetente og engagerede undervisere. Det har været en fornøjelse at møde ind hver morgen på trods af en lang transporttid. Jeg vil anbefale alle, som påtænker et job som mentor, at tage dette kursus.”

Læs mere om vores 6 ugers Mentor kursus

Klik her

Katrine

“Kurset er rigtig godt både fagligt og indholdsmæssigt. Der er en god balance mellem teori praktiske øvelser, underviserne er engagerede, og jeg har fået mange brugbare redskaber med mig hjem. Kan klart anbefales!”

Læs mere om vores kursus

Klik her

René C

“Professionelt team af undervisere, som gør kognitiv coaching til et spændende forløb.”

Læs mere om vores Coaching uddannelse

Klik her

Lars

“God uddannelse med vekselvirkning mellem teori og praksis”

Læs mere om vores uddannelser

Klik her

Steffen Schubert

“Uddannelsen er kompetencegivende og giver en overblik over redskaber ift. coaching med den kognitive tilgang. 15 dages undervisning i en lille læringsgruppe med højst 8-9 deltager giver mulighed for fordybelse samt praktiske øvelser, bl.a. at øve sig i coaching- samtaler.”

Læs mere om vores Coaching uddannelse

Klik her

Anne Louise Ö., tidligere kursist på 1-årig uddannelse i kognitiv terapi

“God opbygning og god struktur med variationer. Den kognitive terapiform er meget brugbar for egen selvudvikling såvel som i behandlingsøjemed. Det har været fantastisk, og mine forventninger er klart blevet indfriet. Jeg kan kun anbefale det.”

Læs mere om vores 1 årige kognitive terapi uddanelse

Klik her

Per V., tidligere kursist på 1-årig uddannelse i kognitiv terapi

“Ekstraordinær og udbytterig uddannelse. Det faglige niveau har virkelig været af allerhøjeste kvalitet, præget af fantastiske, højtkvalificerede undervisere. Selvrefleksionen har været meget givende, og undervisningsmaterialet er yderst informativt, konkret, brugbart og lærerigt. Alt i alt et fantastisk år! Glæder mig til år 2.”

Læs mere om vores 1 årige kognitive terapi uddanelse

Klik her

Caroline Costa, Sygeplejerske på Frederiksberg Hospital og tidligere studerende på den 4-årige uddannelse til kognitiv psykoterapeut

“Gennem uddannelsen har jeg fået en terapeutisk forankring i den kognitive terapi og en hel værktøjskasse fuld af mulige kognitive værktøjer, som jeg kan bruge i behandlingen. Det har styrket mine færdigheder, hvor jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg gennem mine metoder og fremgangsmåder kan bygge et terapiforløb op på. Det har medført, at jer er mere struktureret, som gør, at jeg er bedre i stand til at holde den dagsorden, der udarbejdes med patienten fra gang til gang,”

Læs mere om vores 4-årig kognitiv psykoterapeutuddannelse

Klik her

R. Peterson

“Dette kursus indeholder alt, hvad man har brug for at vide, for at kunne yde professionel støtte til udsatte mennesker. Samtidig får man en masse selvindsigt, og man bliver helt sikkert klogere på sig selv og sine egne styrker og svagheder. Jeg er ikke den store skuespiller, men rollespil og andre øvelser på dette kursus var virkelig en super oplevelse. Indholdsmæssigt var det fagligt langt over mine forventninger og man kommer igennem rigtig mange emner på kort tid. Det har i den grad været en inspirerende og motiverende oplevelse. Tak!”

Læs mere om vores kursus

Klik her

Anja Jørgensen

“En rigtig god uddannelse med meget fagligt dygtige og engagerede undervisere”

Læs mere om vores uddannelser

Klik her

Britt

“Dygtige undervisere med stor indsigt i teori og praksis. Jeg kunne godt have ønsket mig mere tid til færdighedstræning.”

Læs mere om vores uddannelser

Klik her

Wattar Gruppen A/S, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609