Unge og Trivsel

Et bæredygtigt ungdomsliv

Wattar Gruppen vil støtte de unge i at skabe det bedste fundament for at gennemføre en ungdomsuddannelse ved at styrke deres trivsel og mentale sundhed.

Vi tilbyder:

✔ Uddannelse af lærermentorer
✔ Uddannelse af trivselsambassadører (elever)
✔ Uddannelse af peer to peer mentorer (elevmentorer)
✔ Vejlederuddannelse i coaching og kognitiv metode
✔ Kursus i diagnoser og tilpasset undervisning målrettet undervisere
✔ Kursus i mindfulness og compassion for undervisere og/eller elever
✔ Mestringsforløb: Bliv mester i eget liv og læring

Online eller fysisk

TBA

De unges trivsel er under pres

Hele 17 procent af danske unge har ikke gennemført en ungdomsuddannelse, når de fylder 25 år til trods for, at langt over størstedelen har påbegyndt en eller flere uddannelser. Ifølge Center for Ungdomsforskning er velfærdsreformen, arbejdsmarkedsudviklingen, medialisering, samt præstations- og forventningspresset i både uddannelsessystemet og ungdomslivet generelt, alt sammen med til at skabe et pres på de unge, som udfordrer deres trivsel. Hertil ser vi også en stigning af diagnoser blandt de unge. Wattar Gruppen vil gerne bane vejen for et mere bæredygtigt ungdomsliv ved at styrke de unges trivsel.

De bedste forudsætninger

Wattar Gruppen er et Kognitivt Psykologcenter med mange års erfaring inden for beskæftigelsesindsatser, uddannelse og almen psykologi. Vi arbejder tværfagligt og anvender vores viden om arbejdsmarkedsforhold, psykiske lidelser samt beskæftigelses-, sundheds- og klinisk psykologi til at aktivere menneskers ressourcer og trivsel, og støtte dem til at indgå i et arbejdsfællesskab. Med den stigende efterspørgsel på forløb, der kan styrke unges trivsel og læring vil vi nu også tilbyde vores viden og ekspertise til de unge.

Wattar Gruppens udbud af kurser og uddannelser støtter de unge til at opbygge en personlig bæredygtighed, der gør dem i stand til at håndtere det stigende ydre og indre pres, definere egne behov og yde ægte selvomsorg. Sammen med de unge arbejder vi for at skabe de bedste forudsætninger til at påbegynde og gennemføre en uddannelse.

Vi glæder os til at samarbejde

Ønsker I at styrke jeres elevers trivsel, og give dem de bedste forudsætninger for et bæredygtigt ungdomsliv? Kontakt Maria Lommer, Wattar Gruppens projektkoordinator for unges trivsel og læring, på 3311 2284 / mlo@wattar-gruppen.dk. Sammen kan vi skræddersy det bedste tilbud til jeres ungdomsuddannelse. Vi glæder os til at samarbejde.

Maria har sin baggrund i Gymnasieskolen som underviser, vejleder og uddannelsesleder, med efteruddannelse inden for den kognitive metode og coaching af unge.

Kilder

Bliv kontaktet og få mere information

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609