EABCT - Wattar Gruppen

EABCT

Wattar Gruppen er en del af organisationen EABCT – The European Association for Behavioural and Cognitive Therapies – som samler 52 individuelle foreninger fra 38 forskellige lande. Hver forening har forpligtet sig til at arbejde med viden og teori baseret på evidensforskning samt adfærdsmæssige og kognitive tilgange. Foreningerne deler et fælles mål, om at udvikle den højeste standard for klinisk praksis gennem udvikling af uddannelse, faglighed og evidensbaseret praksis.

Organisationens mål er at dele viden om kognitiv adfærdsterapi i hele Europa. Hermed bliver der skabt en platform, hvor forskere og praktikere kan inspirerer hinanden i det daglige arbejde samt udvikle den faglige viden og evidensbaseret praksis.

EABCT og Wattar Gruppen

Organisationen blev etableret i 1976 udelukkende som en organisation, der arbejdede med adfærdsterapi. I 1992 tilføjede organisationen det kognitive område til deres arbejdsfelt, som nu blev en kombination: kognitiv adfærdsterapi. Organisationen har nu over 25.000 medlemmer, hvilket gør det til en af de største psykoterapeutiske organisationer i verden.

Watter Gruppens psykologer har igennem de sidste ti år deltaget i de årlige konferencer. Vi deltager for at blive opdateret på den nyeste forskning, viden og evidensbaseret praksis inden for det kognitive felt. Dette gør vi for at sikre, at vi har en høj faglighed og kvalitet i vores arbejde som psykologer.

Læs blandt andet om vores deltagelse i konferencen i 2014

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609