Gå-hjem-møder

Wattar Gruppen inviterer til en række gå-hjem-møder, som afholdes i vores egne lokaler i Holbergsgade. De foregår løbende og med skiftende fokus, som gør, at vi kan samle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset omkring lige præcis ét tema, hver gang. Formålet er klart: 1 times skarpt oplæg fra talerstolen, som kan inspirere og berige dig med ny faglig viden indenfor det kognitive felt blandt fagfæller. Det sidste er afgørende for arrangementets tone: Fagfæller, kølig vand og hvidvin samt lækre snacks.

Kommende Gå-hjem-møder: TBA

PRAKTISKE OPLYSNINGER


Tidspunkt: kl. 16.30-18.30
Sted: Wattar Gruppen, Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 København K
Tilmelding: Send en mail til info info@wattar-gruppen.dk

Hvis du ønsker at modtage invitationer til fremtidige gå-hjem-møder, så:

 

I løbet af året inviterer Wattar Gruppen til en række gratis gå-hjem-møder. Dette er korte oplæg af 1-1,5 times oplæg om et fagligt emne, som vi finder interessant. Præsentationen vil blive afholdt af eksterne såvel som interne fagfolk, der har en stor viden om det pågældende felt.

 

Efterfølgende er der som altid mulighed for networking, hvor vi vil være vært med vand, hvidvin og snacks indtil kl. ca. 18.30.

Du kan her læse mere om, hvilke emner vi tidligere har haft på programmet

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609