Watttar Gruppen, medarbejdere

Historie

Wattar Gruppen har efterhånden en del år på bagen, og der er sket meget, siden Ulla Wattar blev ansat på Daghøjskolen i Livjægergade i 1988. Daghøjskolen tilbød dengang et forløb i form af løbetræning og undervisning i almen psykologi for mennesker, der havde været igennem et behandlingsforløb på neurosehospital, men som stadig havde svært ved at klare en hverdag med arbejde, familie og venner. Mange af kursisterne havde ubehandlede angsttilstande og fobier.

 

Inden sin ansættelse havde Ulla Wattar arbejdet som psykolog og psykoterapeut i USA, hvor hun havde hjulpet klienter ved hjælp af blandt andet adfærdsterapi, og det arbejde fortsatte hun på Daghøjskolen. Kursisterne gik på skolen i 8-10 uger ad gangen, og skolens resultater stod mål med de bedste internationale behandlingsresultater for behandlinger af fobier. I 1993 blev Iben Buemann ansat på Daghøjskolen, og i 1995 startede Iben og Ulla Fobidagskolen i Købmagergade. Fobidagskolen tilbød gruppebehandling af angst og fobi, og var på det tidspunkt en del af Hovedstadens Oplysningsforbunds kursustilbud, men blev i 1997 en selvstændig privat virksomhed, ejet og drevet af Iben og Ulla. Virksomheden flyttede til Ny Adelgade, og tilbød behandling af personer med fobier og OCD (personer med tvangstanker og -handlinger).

 

I 2001 oprettede de kurser i Mindfulness meditation og de superviserede andre faggrupper, fx praktiserende læger, gymnasielærere etc. Siden 2006 har Wattar Gruppen, kognitivt psykologcenter været ejet og ledet af Ulla Wattar og har i dag til huse i Holbergsgade i hjertet af København, lige ved Kongens Nytorv. Her har Wattar Gruppen udvidet sit arbejdsområde og idag anvender vi den kognitive teori og metode indenfor følgende områder:

 

 

Ambitionen er og har altid været at hjælpe mennesker med at opnå øget livskvalitet.

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609