Wattar Gruppen - medarbejdere

Ledige stillinger

Her kan du finde de ledige stillinger, som vi tilbyder hos Wattar Gruppen. Vi søger løbende  psykologer og kognitive mentorer, som kan tilføjes vores dygtige medarbejdergruppe.

Ledige stillinger:

Studentermedhjælper

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter søger en engageret psykologistuderende som studentermedhjælper. 

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne består primært af administrative opgaver relateret til det psykologfaglige område, besvarelse af telefonopkald og screeningssamtaler, øvrig receptionsarbejde, mv.

Der vil være omkring 7-15 timers arbejde per uge med god mulighed for fleksibilitet i timeantallet og fleksibilitet i forhold til dine studieaktiviteter.

 Vi tilbyder:

Studierelevante arbejdsopgaver

  • En rigtig god gruppe kolleger i et godt arbejdsmiljø som ligger midt i København
  • Fleksibilitet i forhold til dit studie
  • Mulighed for faglig og professionel udvikling i et fagligt fællesskab af psykologer og psykologistuderende

Dig

Vi forventer at du er imødekommende, selvstændig, skarp, initiativrig, ansvarlig, omhyggelig, struktureret og har gå på mod.

Du er erfaren med brug af Microsoft Office, kunne formulere dig skriftligt og være venlig og serviceorienteret i telefonen.

 Wattar Gruppen

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykolog Center anvender kognitiv teori og metode til beskæftigelsesfremmende arbejde, undervisning og faglig træning, samtaler, terapi, coaching og kurser i selvudvikling. Vores mål er at hjælpe mennesker til at opnå større livskvalitet, velvære og balance i arbejds- og privatlivet gennem kognitiv teori og metode.

Opstart hurtigst muligt.

Ansøgning sendes til info@wattar-gruppen.dk

Ved eventuelle spørgsmål, kontakt Nadia Wattar på ovenstående mail eller tlf. 3311 2284.

___________________________________________________________

Du kan altid holde dig opdateret på vores Linked In og Facebook, hvor vi løbende vil poste opslag, når vi søger ny medarbejdere.

For yderligere information kontakt Nadia Wattar på tlf. 33 11 22 84 eller e-mail info@wattar-gruppen.dk

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter er et privat psykologcenter med afdelinger i København K, Taastrup, Roskilde og Lyngby. Læs mere om os på www.wattar-gruppen.dk