Ledige stillinger

Her kan du finde de ledige stillinger, som vi tilbyder hos Wattar Gruppen. Vi søger løbende  psykologer og kognitive mentorer, som kan tilføjes vores dygtige medarbejdergruppe.

Ledige stillinger

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter, søger nye psykolog-kolleger.

 

Vi er i gang med forskellige opgaver og vil i den forbindelse gerne udvide vores samarbejde med psykologer til en fuld,- og/eller deltidsstilling.

Du kan enten være en erfaren psykolog, som evt. søger nye udfordringer, eller du kan være nyuddannet med relevant arbejdserfaring.

 

Aktuelt søger vi psykologer, som kan afholde individuelle psykologiske rådgivningssamtaler baseret på kognitiv adfærdsterapi samt varetage øvrige arbejdsopgaver.

 

Vi lægger vægt på følgende nødvendige kvalifikationer hos vores kommende kollega:

  • Du har samtaleerfaring
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du har gode relationsevner, er imødekommende og empatisk
  • Du har viden om kognitiv teori og metode. Kognitiv teori og metode udgør fundamentet for vores individuelle samtaler. Det er derfor en forudsætning, at du har både teoretisk og praktisk kendskab til kognitiv teori og metode
  • Du er motiveret for at modtage supervision og lære om KAT gennem dit arbejde

 

Som en del af stillingen tilbyder vi fast ugentlig supervision, tilbud om deltagelse i uddannelsesdage og et spændende og lærerigt arbejde. 

 

Ved fuldtidsansættelse vil arbejdsstedet vil være i Slagelse 3 dage om ugen og i København den resterende tid. Transporttid indregnes som arbejdstid.

 

Ansøgningsfrist er den 19. maj, Ansøgninger behandles løbende, opstart hurtigst muligt. Ansøgning og CV sendes til info@wattar-gruppen.dk

 

For yderligere information kontakt Nadia Wattar på tlf. 33 11 22 84 eller e-mail info@wattar-gruppen.dk

 

Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter, er et privat psykologcenter med en mission om at hjælpe mennesker med at opnå større livskvalitet, velvære og balance i arbejds- og privatlivet. Læs mere om os på www.wattar-gruppen.dk 

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609