Diversitet, lighed & inklusion

Diversitet, lighed & inklusion

‘Vi er som mennesker fælles om at være forskellige’ – En værdisætning, som danner grundlaget for Wattar Gruppens arbejde med diversitet, lighed og inklusion.

Vi ønsker at styrke mangfoldige arbejdsliv, der er anstændige og bidrager til bæredygtig vækst. Det stiller i vores optik krav til virksomhedernes viden, værdimæssige og relationelle kompetencer.

Vi tilbyder kompetenceudvikling i form af fx hands-on træningsworkshops, oplæg eller webinarer for ledergrupper eller enkelte ledere, der søger at stå stærkt ift. ledelse af neurodivergente medarbejdere.

Forskningen understøtter, at virksomheder, der strategisk arbejder for at fremme ledelse af neurodiversitet, generelt lykkes med at skabe bedre ledelse samt højere trivsel og præstation blandt medarbejderne.

Kort sagt er det Wattar Gruppens oplevelse, at alle styrkes, når der er plads til mangfoldighed i arbejdsfællesskabet. Vi kan yde konkret rådgivning og sparring til medarbejdere, kollegaer og ledere. Kontakt os for yderligere information.

Bliv kontaktet

Få en uforpligtende samtale med os om skræddersyede løsninger, der matcher jeres unikke behov.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights