Psykologisk rådgivning

Kognitive Samtaleforløb

Vores psykologiske rådgivning tager udgangspunkt i den veldokumenterede og evidensbaserede kognitive teori og metode. Kognitiv adfærdsterapeutisk terapi (KAT) er en anerkendt behandlingsform, der anbefales af Sundhedsstyrelsen. Rådgivningen udføres med opstilling af realistiske rådgivningsmål og høj rådgivningseffektivitet.

Under samtaleforløbene kan ledere og medarbejdere få hjælp til at arbejde med diverse private og arbejdsrelaterede problemstillinger, fx konflikter, stress, mistrivsel og frustrationer mv., der udhuler arbejdsglæden og stjæler fra energien og evnen til at løse kerneopgaven.

Det er en løbende proces for alle arbejdspladser at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø, der kan understøtte et sundt arbejdsfællesskab. Udover de ansattes problemstilling,
har psykologerne i samtalerne fokus på at koble disse til et arbejdsmiljøperspektiv.

Vedligeholdelse og udviklingen af et psykisk sundt arbejdsmiljø kommer nemlig ikke af sig selv, men når den enkelte ansatte støttes i at håndtere problemstillinger i arbejdsmiljøet, bliver denne en aktiv medspiller ift. at skabe et psykisk sundt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Book et møde

Få en uforpligtende samtale med os om skræddersyede løsninger, der matcher jeres unikke behov.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights