Professionelle relationer

Professionelle relationer på arbejdspladsen

De relationelle udfordringer, der kan opstå på en arbejdsplads, kan være svære for de involverede parter at håndtere. Vi oplever i Wattar Gruppen, at der kan være behov for faglig viden, fx konkret hjælp til håndtering og opkvalificering af kommunikative kompetencer hos de involverede og omkringværende parter. Det handler om at sikre værdighed, retfærdighed og omdømme for alle involverede.

I Wattar Gruppen Consulting har vi erfaring med at bistå HR og tillidsvalgte, ledere og ledergrupper samt medarbejdere og kollegagrupper i at håndtere og italesætte hændelser, der vedrører konflikter, krænkende hændelser, overfald, trusler eller lignende på arbejdspladsen.

Vi udfører individuelle samtaler, leder- og/eller kollegasparring, supervision mm. på området, både af forebyggende karakter eller ved aktuelle situationer.

Wattar Gruppen Consulting arbejder for at fremme et bæredygtigt arbejdsliv, hvilket indebærer at vi bistår virksomheder i at skabe trygge og udviklende arbejdsforhold. 

Bliv kontaktet

Få en uforpligtende samtale med os om skræddersyede løsninger, der matcher jeres unikke behov.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights