Wattar Gruppen
Jobindsats & beskæftigelse

FOR JOBCENTRE

Hos Wattar Gruppen er vi specialiserede i at matche borgere og arbejdsgivere gennem en individuel og fleksibelt tilrettelagt beskæftigelsesindsats.

FOR BORGERE

Hos Wattar Gruppen arbejder vi målrettet med at motivere og støtte dig i at udvikle dit forandringspotentiale både privat og på arbejdspladsen.

KURSER FOR LEDIGE

Som ledig kan du ansøge om at blive bevilliget 6 ugers uddannelse med henblik på at styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet.

EN HELHEDSORIENTERET INDSATS

Hos Wattar Gruppen er vi specialiserede i at matche borgere og arbejdsgivere gennem en individuel og fleksibelt tilrettelagt beskæftigelsesindsats, hvor både borgere og det lokale erhvervsliv er i fokus.  

Vi har altid borgeren i centrum; lige fra den indledende kontakt, realistisk målsætning for forløbet, forløbsopstart, kontinuerlig kvalitetssikring gennem hele forløbet og med en afsluttende evaluering.

Vi benytter evidensbaseret kognitiv rådgivning med fokus på en helhedsorienteret tilgang til den enkelte borger.

KURSER FOR LEDIGE

Som ledig kan du have mulighed for at blive bevilliget 6 ugers uddannelse af dit jobcenter eller din A-Kasse med henblik på at opkvalificere dit CV og styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Hos Wattar Gruppen tilbyder vi kurser til dig, der gerne vil arbejde med mennesker.

FOR BORGERE

Hos Wattar Gruppen arbejder vi målrettet med at motivere og støtte dig i at udvikle dit forandringspotentiale både privat og på arbejdspladsen gennem praktikforløb,  opkvalificering, videreuddannelse, mestringsforløb, mentorstøtte stresscoaching og psykologisk rådgivning. Vi arbejder altid med et skarpt fokus på dig og din trivsel, så du kan få det bedst mulige forløb.

FOR JOBCENTRE

Hos Wattar Gruppen arbejder vi målrettet med at motivere og støtte borgere i at udvikle deres forandringspotentiale på både arbejdspladsen og privat gennem beskæftigelsesfremmende indsatser, videreuddannelse, opkvalificering, mestringsforløb, mentorstøtte, psykologisk samtale og rådgivning.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights