For Borgere

Fokus på dit forandringspotentiale

Hos Wattar Gruppen, Jobindsats & Beskæftigelse, arbejder vi målrettet med at motivere og støtte dig i at udvikle dit forandringspotentiale både privat og på arbejdspladsen gennem praktikforløb,  opkvalificering, videreuddannelse, mestringsforløb, mentorstøtte stresscoaching og psykologisk rådgivning.

Vi arbejder altid med et skarpt fokus på dig og din trivsel, så du kan få det bedst mulige forløb.

Hos Wattar Gruppen, Jobindsats & Beskæftigelse, tilbyder vi jobrettede forløb til dig, der gerne vil tilbage på arbejdsmarkedet. Når du starter i forløb hos os, får du tilknyttet en koordinerende jobkonsulent, der fungerer som din faste kontaktperson og som løbende er i dialog med dit jobcenter. Vi står klar til at støtte og rådgive dig, og arbejder altid med en skarpt fokus på dig og din trivsel.

Vi er specialiserede i at matche borgere og virksomheder, og har stort kendskab til det lokale erhvervsliv og de kompetencer der efterspørges. I et jobrettet forløb hos os arbejder vi sammen på at udvikle dit forandringspotentiale, så du kan finde det helt rigtige job og opnå et bæredygtigt arbejdsliv, hvor både privatliv og arbejde er i balance.

Som ledig kan du have mulighed for at blive bevilliget 6 ugers jobrettet uddannelse eller kursus fra den regionale uddannelsespulje af dit jobcenter eller din A-Kasse, med henblik på at opkvalificere dit CV og styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Hvad er jeg berettiget til? 
Vi vil altid råde dig til at spørge dit jobcenter eller din A-kasse, hvilken type uddannelse du er berettiget til. 

Du kan også læse mere om, hvilke kurser og uddannelser, du kan få adgang til på Styrelsen for Arbejdsmarked & Rekrutterings hjemmeside: Klik her og læs mere.

Hvordan søger jeg jeres kurser? 
Du kan søge om at få bevilliget kurserne Bliv Pædagogmedhjælper og Bliv Beskæftigelseskonsulent, hvis du er berettiget til et 6 ugers kursus for ledige fra den regionale positivliste. Kontakt vores kursusadministration, på tlf. 33 11 22 84 eller via formularen nederst på siden, og få tilsendt de oplysninger, som dit jobcenter skal bruge.

Nogle gange ønsker kommunen, at du skriver en motiveret ansøgning for at få kurset bevilliget. Hvis dette er tilfældet, kan vi hjælpe dig med nyttige informationer om, hvad du får ud af kurset i forhold til fremtidige jobmuligheder.

Bliv kontaktet

Skriv dit spørgsmål her, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights