KURSER FOR LEDIGE

Pædagogmedhjælper

Dette kursus giver dig kompetencer i pædagogisk og socialfagligt arbejde med voksne og unge samt personer med diagnoser.

Beskæftigelseskonsulent

Dette kursus giver dig kompetencer til at kunne arbejde med rådgivning og mentorering inden for  beskæftigelsesindsatsen.

Kognitiv Mentor

Flere kompetencer til dit CV: Opnå en certificering som Kognitiv Mentor, når du gennemfører et 6 ugers kursus hos Wattar Gruppen. 

2-dages
mentorkursus

På dette kursus får du viden og kompetencer, så du kan udøve mentorfunktionen professionelt i kombination med din egen faglighed. 

Coaching &
konflikthåndtering

På dette kursus lærer du at anvende kognitiv coaching og arbejde målrette med konflikthåndtering i teams og virksomheder samt 1:1 coaching.

UDDAN DIG HOS
WATTAR GRUPPEN

Hos Wattar Gruppen har vi over 25 års erfaring med at udbyde både korte og længerevarende uddannelsesforløb inden for både kognitiv terapi, coaching og rådgivning.

Hos os er du sikret høj faglig kvalitet, et godt studiemiljø og kompetente undervisere

SÅDAN SØGER DU

Som ledig kan du have mulighed for at blive bevilliget 6 ugers jobrettet uddannelse eller kursus fra den regionale uddannelsespulje af dit jobcenter eller din A-Kasse, med henblik på at opkvalificere dit CV og styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Det siger vores kursister

Aktivitetskalender

Vil du starte på kursus hos Wattar Gruppen? 

Du kan holde dig opdateret på de kommende startdatoer for vores kurser i aktivitetskalenderen. 

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights