Bliv Beskæftigelseskonsulent

Kursusstart: 20. august 2024

OM KURSET

På dette kursus lærer du at vejlede og motivere mennesker med udgangspunkt i kognitiv teori og metode, og får kompetencer indenfor både mundtlig og skriftlig kommunikation, samtaleteknikker og motivationsfremmende arbejde.

Kurset giver dig indsigt i beskæftigelsespolitik og arbejdsmarkedsforhold, og gør dig i stand til at afholde rådgivningssamtaler og borgerforløb.

Du opnår viden og færdigheder til at kunne arbejde indenfor beskæftigelsesindsatsen samt indenfor brancher, hvor vejledning, rådgivning og coaching bliver en del af dit arbejde. Derudover vil du også få kompetencer til at arbejde metodisk med opsøgende virksomhedskontakt.

KURSUSSTART

Online (Via Teams): 20. august 2024

København (Fysisk fremmøde): 20. august 2024

Kurset har en bred anvendelighed og henvender sig til dig, som har et ønske om at arbejde med mennesker. Kurset kvalificerer dig til at varetage jobfunktioner inden for blandt andet følgende områder:

• Rådgivning: Mentor / støtte- og kontaktperson / beskæftigelseskonsulent.
• Konsulentarbejde: A-kasser / jobcentre / anden aktør / HR / rekruttering.
• Vejledning: coaching / mentorering / voksne & unge.
• Socialfagligt arbejde: Bosteder / misbrugscentre / hjemløseenheder

Undervisningen udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende indhold:

  • Kognitiv teori og metode med fokus på motivation og vejledning.
  • Viden om beskæftigelsesområdet, lovgivning, politik og særlige målgrupper.
  • Viden om mundtlig formidling og skriftlig dokumentation.
  • Redskaber til at afholde jobrettede samtaler og opsøgende virksomhedskontakt.

Udover kursets obligatoriske moduler får du, hos os, en unik mulighed for også at deltage på kurset Bliv Pædagogmedhjælper, uden ekstra omkostninger, og modtage undervisning i emnerne:

  • Barrierer for forandring og positiv psykologi.  
  • Recovery, unge, selvværd og selvtillid.
  • Angst, depression, autisme og ADHD.


Du kan gennemføre de ekstra fagmoduler inden for samme kursusperiode uden yderligere omkostninger. Ved at gennemføre alle kursets moduler, modtager du, udover dit kursusbevis, en certificering som Kognitiv Mentor fra Wattar Gruppen.

Kurset gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder, herunder psykologer, jurister, beskæftigelseskonsulenter og mentorer. 

Som ledig kan du have mulighed for at blive bevilliget 6 ugers jobrettet uddannelse eller kursus fra den regionale uddannelsespulje af dit jobcenter eller din A-Kasse, med henblik på at opkvalificere dit CV og styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Hvad er jeg berettiget til? 
Vi vil altid råde dig til at spørge dit jobcenter eller din A-kasse, hvilken type uddannelse du er berettiget til. 

Du kan også læse mere om, hvilke kurser og uddannelser, du kan få adgang til på Styrelsen for Arbejdsmarked & Rekrutterings hjemmeside: Klik her og læs mere.

Hvordan søger jeg dette kursus? 
Du kan søge om at få bevilliget dette kursus, hvis du er berettiget til et 6 ugers kursus for ledige fra den regionale positivliste.
Kontakt vores kursusadministration, på tlf. 33 11 22 84 eller via formularen nederst på siden, og få tilsendt de oplysninger, som dit jobcenter skal bruge.

Nogle gange ønsker kommunen, at du skriver en motiveret ansøgning for at få kurset bevilliget. Hvis dette er tilfældet, kan vi hjælpe dig med nyttige informationer om, hvad du får ud af kurset i forhold til fremtidige jobmuligheder.

Reservér din plads uforpligtende
Udfyld nederst på siden og reservér din plads uforpligtende. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre i ansøgningsprocessen. 

Kurset forløber over 6 uger og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 15.30.

Du kan vælge at deltage på vores fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning via teams alle 6 uger.

Bemærk: Online deltagelse forudsætter, at du har en computer og et webcam til rådighed. 

Prisen for kurset er 29.400 kr. ex moms pr. deltager.

Som ledig har du mulighed for at søge om at få kurset betalt via dit jobcenter. 

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 33 11 22 84 eller på mail info@wattar-gruppen.dk

Vi har samlet alle informationer om kurset, som vi kan sende til dig på mail. I mailen finder du også de oplysninger, som dit jobcenter skal bruge for at kunne tilmelde til kurset. Udfyld formularen nederst på siden for at blive kontaktet.

Det siger vores studerende

Reservér din plads uforpligtende

Reservér din plads i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights