Coaching & konflikthåndtering

Kursusstart: TBA

OM KURSET

Vil du arbejde med coaching og konflikthåndtering? Vi lærer dig at anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, så du bliver i stand til at coache professionelt og arbejde målrettet med konflikthåndtering i både 1:1 coaching, coaching i teams og i organisationer.

Kurset giver dig redskaber til at styrke din kommunikation og skabe den rette ramme for din coachopgave eller den konflikt, der skal løses.

Kurset i coaching & konflikthåndtering kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher i både den private og den offentlige sektor. De kompetencer du opnår på kurset kan omsættes til mange typer jobprofiler med opgaver indenfor fx projektledelse, vejledning, støttefunktioner, undervisning og behandling. 

Undervisningen udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende indhold:

  • Færdigheder i kognitive teorier og metoder indenfor coaching og konflikthåndtering.
  • Kompetencer i at anvende principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog.
  • Færdigheder i samarbejde, assertiv kommunikation og konfliktløsningsmetoder.
  • Færdigheder i forebyggelse af konflikter.
  • Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet.
  • Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness.

Når du tilmelder dig dette kursus får du også mulighed for at deltage på vores efterspurgte 2-dages mentorkursus. Dette koster ikke yderligere. Mentorkurset kvalificerer dig til at arbejde professionelt med mentoropgaver.

På uddannelsen møder du et stærkt team af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder, herunder psykologer, socialrådgivere, coaches og andre fagspecialister.

Kurset forløber over 6 uger og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 15.30.

Du kan vælge at deltage på vores fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning via teams alle 6 uger.

Bemærk: Online deltagelse forudsætter, at du har en computer og et webcam til rådighed. 

Prisen for kurset er 26.395 kr. ex moms pr. deltager.

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 33 11 22 84 eller på mail info@wattar-gruppen.dk

Det siger vores studerende

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights