KOGNITIV MENTOR

Kursusstart: TBA

OM KURSET

Dette kursus lærer dig at vejlede og motivere mennesker med udgangspunkt i den kognitive metode, og giver dig kompetencer indenfor både coaching, samtaleteknikker og motivationsfremmende arbejde.

Derudover giver Wattar Gruppens kursus dig indsigt i arbejdsmarkedsforhold, og gør dig i stand til at afholde rådgivningssamtaler og borgerforløb.

Kurset giver dig viden og færdigheder, som vil hjælpe dig med at opkvalificere dit CV, så du kan arbejde som mentor og søge jobs i både den private og den offentlige sektor.

Dette kursus har en bred anvendelighed og henvender sig til dig, der har et ønske om at arbejde med mennesker. Kurset kvalificerer dig og giver dig efterspurgte kompetencer til at kunne varetage professionelle mentor- og rådgivningsfunktioner, som du kan anvende indenfor bl.a. vejledning, pædagogisk arbejde, institutionsarbejde og indenfor sundhedsområdet.

Kurset kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher.

Undervisningen udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende indhold:

  • Teori og metode inden for kognitiv mentoring og rådgivningsarbejde.
  • Færdigheder i kognitive samtaleteknikker og motivationsfremmende arbejde.
  • Viden om at overkomme barrierer som angst og depression.
  • Redskaber til at håndtere kritiske situationer og viden om konflikthåndtering.

Kurset gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområde, herunder bl.a. psykologer, socialpædagoger og mentorer.

Kurset forløber over 6 uger og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 15.30.

Du kan vælge at deltage på vores fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning via teams alle 6 uger.

Bemærk: Online deltagelse forudsætter, at du har en computer og et webcam til rådighed. 

Prisen for kurset er 29.400 kr. ex moms pr. deltager.

Som ledig har du mulighed for at søge om at få kurset betalt via dit jobcenter. 

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 33 11 22 84 eller på mail info@wattar-gruppen.dk

Vi har samlet alle informationer om kurset, som vi kan sende til dig på mail. I mailen finder du også de oplysninger, som dit jobcenter skal bruge for at kunne tilmelde til kurset. Udfyld formularen nederst på siden for at blive kontaktet.

Det siger vores studerende

Reservér din plads uforpligtende

Reservér din plads i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights