Kognitiv coaching

Individuelle coachingforløb

Hos Wattar Gruppen tilbyder vi individuelle, kognitive coachingforløb. Her samarbejder du med din coach om at identificere, undersøge og bryde med dine negative tanker og udvikle en mere hensigtsmæssig tankegang. Kognitive coachingsamtaler handler typisk om præstationsforbedringer, arbejdsrelaterede emner, stress eller livsudfordringer.

Gennem vores coachingforløb lærer at blive din egen kognitive coach og opnår nye redskaber til bedre at kunne løse problemer i fremtiden, med udgangspunkt i den kognitive teori og metoder.

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse og det bedste udbytte af dit forløb hos os. Alle kognitive coaches i Wattar Gruppen er kognitivt uddannede psykologer, som har en solid faguddannelse indenfor menneskelig udvikling og adfærd.

Et coaching-forløb varer typisk 2-8 sessioner. 

Pris og sted for coaching forløb varierer efter forløbets varighed. Kontakt os gerne på  tlf.: 33 11 22 84 eller send en mail nederst på siden. 

Autoriseret psykolog: 1085 kr. pr. session.

Er du studerende og kan fremvise gyldigt studiebevis, kan du komme til samtale hos en af vores psykologer, tæt på autorisation: 685 kr. pr. session. NB: Du kan ikke modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark, hvis du benytter dette tilbud.

Hvis du ønsker at booke en tid hos en af vores psykologer, skal du udfylde blanketten i bunden af siden. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte vores administration på 33 11 22 84, hvis du har spørgsmål. 

Bryd med de negative tanker

Bliv kontaktet

Udfyld blanketten, så kontakter vi dig hurtigst muligt
Verified by MonsterInsights