Online fyraftensmøde

27. august 2024 kl. 16.00-17.00

TEMA: CFT & Selvomsorg

Wattar Gruppen inviterer til gratis online fyraftensmøde for undervisere på ungdomsuddannelserne.

Kom med når psykolog & specialist, Mette Albertsen, og vores faglige leder for Unge & Trivsel, tidligere gymnasielærer Maria Lommer, sætter fokus på, hvordan du som underviser kan anvende tilgangen Compassion-Focused Therapy (CFT) til selvomsorg og omsorg for kolleger og elever.

CFT fokuserer på at udvikle medfølelse og forståelse for både én selv og andre, og kan være et værdifuldt redskab i uddannelsesmiljøet. Som underviser kan man anvende CFT til selvomsorg ved at integrere praksisser som selvmedfølelse, bevidsthedsregulering og mindfulness i sin daglige rutine. Du lærer bl.a. at være lige så omsorgsfuld, venlig og forstående over for dig selv; som du er over for andre.

Anvendelsen af CFT, som selvomsorg og omsorg for andre, kan reducere stress og forebygge udbrændthed, hvilket kan hjælpe dig med at få et mere bæredygtigt og tilfredsstillende arbejdsliv.

Fyraftensmødet afholdes online via Teams d. 27. august 2024 kl. 16.00-17.00

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig fyraftensmødet. Herefter vil du få tilsendt et link til teams, som du skal logge ind på på tidspunktet for fyraftensmødet. Vi glæder os til at se dig. 

OBS: Tilmeld dig senest d. 26. august 2024.

Tilmeld dig fyraftensmødet

Udfyld formularen, så sender vi dig et link til deltagelse.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights