Wattar Gruppen
Kognitivt psykologcenter

Psykolog
samtale

Hos Wattar Gruppen er vi højt specialiserede i kognitiv teori og metode.

Mød
PSYKOLOGERNE

Mød vores team af erfarne psykologer, der alle er uddannede og certificerede.

Tilskud til
behandling

Læs mere om de forskellige muligheder for tilskud til psykologbehandling.

Supervision

Vi tilbyder supervision til dig, der bruger kognitiv teori og metode i dit arbejdsliv. 

Opnå større livskvalitet

Hos Wattar Gruppen hjælper vi dig til at opnå større livskvalitet gennem kognitiv terapi. Hos os vil du møde et team af erfarne og kompetente psykologer med en solid og stærk faglighed, der står klar til at hjælpe dig. Uanset hvilken type behandling, du vælger hos Wattar Gruppen, så er du altid sikret, at vores behandlere både er uddannede og certificerede.

Vi tilbyder både behandlingsforløb, som du kan benytte med henvisning fra egen læge og via egenbetaling/ sundhedsforsikring. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning.

Den kognitive tilgang

Hos Wattar Gruppen arbejder vi med afsæt i den kognitive tilgang, som er en af de mest effektive og forskningsmæssigt veldokumenterede metoder til behandling af personer med følelsesmæssige udfordringer.

Behandling baseret på den kognitive tilgang tager udgangspunkt i sammenhængen mellem klientens tanker, følelser og adfærd. Her undersøger vi den måde, klienten tænker om sig selv, om andre og om sin omverden på, med henblik på at bryde med negative tankespiraler og i stedet opnå mere positive og konstruktive tanker.

Hos Wattar Gruppen er alle vores tilbud funderet i den kognitive tilgang, og vi står altid klar til at skræddersy et forløb, der passer til lige netop dine behov.

Har du spørgsmål?

Send dit spørgsmål til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights