Informationsmøde hos Wattar Gruppen

Uddannelser

Wattar Gruppen tilbyder kognitive uddannelser og psykologikurser i indre København, hvor faglig kvalitet, kompetente undervisere og godt studiemiljø er fundamentet. Alle undervisere er autoriserede psykologer eller andre fagfolk med stor erfaring både som terapeuter og som undervisere. Det høje faglige indhold er hovedingrediensen for uddannelserne. Vi lægger vægt på at være opdaterede i forhold til ny viden og forskning. Samtidig lytter vi til vores studerende, og deres feedback gennem årene har gjort vores uddannelser til nogle af markedets bedste og mest veldokumenterede.

Læs bl.a. hvad tidligere kursister på vores kognitive mentoruddannelser har sagt om uddannelse her eller hvad deltager på vores 4-årige kognitive psykoterapeutuddannelse har at sige om den uddannelse her.


Vores 1-årige uddannelse og psykoterapeutuddannelse i kognitiv terapi blev oprettet i 2003. Den er evalueret til at opfylde samtlige vejledende kvalitetskriterier til private psykoterapeutuddannelser og anbefales af Dansk Psykoterapeutforening. Undervisningen foregår i vores hyggelige lokaler i en smuk gammel bygning på Holbergsgade i hjertet af København.

 

Læs hvad tidligere studerende og kursister siger om uddannelserne og kurserne her

Se hvornår vi starter uddannelser og kurser eller hent brochurer

Wattar Gruppen ApS, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609