Informationsmøde hos Wattar Gruppen

Uddannelser

Wattar Gruppen tilbyder kognitive uddannelser og psykologikurser i indre København, hvor faglig kvalitet, kompetente undervisere og godt studiemiljø er fundamentet. Alle undervisere er autoriserede psykologer eller andre fagfolk med stor erfaring både som terapeuter og som undervisere. Det høje faglige indhold er hovedingrediensen for uddannelserne. Vi lægger vægt på at være opdaterede i forhold til ny viden og forskning. Samtidig lytter vi til vores studerende, og deres feedback gennem årene har gjort vores uddannelser til nogle af markedets bedste og mest veldokumenterede.

Læs bl.a. hvad tidligere kursister på vores kognitive mentoruddannelser har sagt om uddannelse her eller hvad deltager på vores 4-årige kognitive psykoterapeutuddannelse har at sige om den uddannelse her.


Vores 1-årige uddannelse og psykoterapeutuddannelse i kognitiv terapi blev oprettet i 2003. Den er evalueret til at opfylde samtlige vejledende kvalitetskriterier til private psykoterapeutuddannelser og anbefales af Dansk Psykoterapeutforening. Undervisningen foregår i vores hyggelige lokaler i en smuk gammel bygning på Holbergsgade i hjertet af København.

 

Uddannelser

1-årig uddannelse i kognitiv terapi

Wattar Gruppens 1-årige uddannelse i kognitiv terapi kvalificerer dig til at kunne anvende kognitiv terapi i dit daglige arbejde. Du vil opnå grundigt kendskab til den kognitive teori og metode, redskaber og terapeutiske kompetencer. Uddannelsen vil give dig en høj grad af både faglig og personlig udvikling og give dig en forståelsesramme, som styrker dig i dit arbejde til at skabe overblik og at kunne arbejde målrettet med kognitiv terapi.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

1 år

4-årig uddannelse til kognitiv psykoterapeut

Wattar Gruppens 4-årige kognitiv psykoterapeutuddannelse kvalificerer dig til at udføre psykoterapi på et kognitivt adfærdsterapeutisk grundlag. Gennem undervisning, træning og supervision vil du tilegne dig praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, der vil gøre dig i stand til at udføre ansvarlig, sikker og effektiv kognitiv psykoterapi i praksis.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

4 år

2-årig specialistuddannelse i kognitiv terapi

Wattar Gruppens 2-årige specialistuddannelse i kognitiv terapi giver dig viden og faglige kompetencer indenfor kognitiv terapi og metode til at kunne arbejde med psykoterapi. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykologforening som en del af specialistuddannelse for psykologer.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

2 år

Kurser

Mentorkursus

Dette kursus giver dig kompetencer og redskaber til at kunne varetage et job som mentor i kombination med din egen faglighed. Du vil lære grundlæggende færdigheder i mentorering ud fra den kognitive teori og metode, problemløsning, positiv psykologi og den motivationsskabende samtale.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

2 dage

Coaching og konflikthåndtering

Dette er et 6-ugers jobrettet kursus, hvor du lærer teknikker og metoder til at arbejde professionelt med coaching og konflikthåndtering. Kurset giver dig teori, viden, redskaber og kompetencer indenfor kognitiv teori og metode til at kunne arbejde med vejledning, behandling, formidling og undervisning.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

& Online

6 uger

Beskæftigelseskonsulent

Dette er et 6-ugers kursus til dig, der gerne vil arbejde med rådgivning og vejledning. Uddannelsen tager udgangspunkt i arbejdsmarkedet og har særligt fokus på emner som kommunikation, samtaleteknik og motivationsarbejde, hvilket giver uddannelsen en bred anvendelighed.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

& Online

6 uger

Kognitiv mentor 1

Dette er et 6-ugers kursus, som giver dig praktiske og teoretiske færdigheder i kognitiv mentorering til at kunne udøve mentor- og rådgivningsfunktioner i alle typer støtteopgaver og i pædagogisk arbejde.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

& Online

6 uger

Kognitiv mentor 2

Kognitiv Mentor 2 giver dig viden og værktøjer til at kunne arbejde som behandler og terapeut med kognitiv terapi, og som sammen Kognitiv mentor 1, svarer til at have gennemført den 1-årige uddannelse i kognitiv terapi.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

6 uger

Kommunikation i praksis

Dette er et 6-ugers jobrettet kursus til dig, der ønsker at kunne arbejde med opgaver indenfor kommunikation, kundeservice, kontoropgaver og administration. Du opnår praksisnære kommunikationsredskaber og værktøjer, som du kan anvende uanset stilling og branche.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

6 uger

Stress- og trivselsvejleder

Dette er et 6-ugers kursus i kognitiv viden, færdigheder og kompetencer, der giver dig færdighederne til at kunne arbejde med vejledende, rådgivende og coachende funktioner indenfor stress- og trivselsområdet. Kurset tager afsæt i kognitiv teori og metode, positiv psykologi og mindfulness.

Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 Kbh K

6 uger

Hent mere information om vores uddannelser og kurser

Wattar Gruppen A/S, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609