2-dages mentor kursus

Om kurset

Dette kursus giver dig kompetencer og redskaber i kognitiv mentorering. På kurset vil du opnå færdigheder og viden, så du kan udøve mentorfunktionen i kombination med din egen faglighed. Du vil lære grundlæggende færdigheder i mentorering ud fra den kognitive teori og metode, problemløsning, positiv psykologi og den motivationsskabende samtale. Udgangspunktet for mentoreringen er, at borgerne gennem kognitiv mentorering lærer at tage udgangspunkt i deres egne styrker og ressourcer for at kunne udvikle og forandre sig henimod beskæftigelse og uddannelse.

Dette kursus har en bred anvendelighed og henvender sig til dig, der har et ønske om at arbejde med mennesker. Kurset giver dig efterspurgte kompetencer i kognitiv mentorering, som du kan anvende inden for bl.a. vejledning, pædagogisk arbejde, institutionsarbejde og indenfor sundhedsområdet.

Indholdet er tilpasset således, at du kan kombinere din egen faglighed med mentorfunktionen.

Kurset forløber over to dage og afholdes med teorigennemgang vekslende med praktiske øvelser og træning. Du vil blive præsenteret for følgende indhold: 

  • Introduktion til mentorrollen og mentoropgaver.
  • Kognitiv teori og metode.
  • Teori om problemløsning.
  • Samtaleredskaber.
  • Positiv psykologi.

Kurset gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder, herunder kognitive psykologer og mentorer med stor erfaring. 

Kurset forløber over 2 dage og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 16.00.

Du kan vælge at deltage på vores fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning begge dage.

Prisen for kurset er 4.700 kr. ex moms pr. deltager.

Kontakt os og hør nærmere på tlf.: 33 11 22 84 eller på mail info@wattar-gruppen.dk

Høj faglighed &
kompetente undervisere

Reservér din plads - uforpligtende

Reserver din plads i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Verified by MonsterInsights