Trivselsambassadør

Om kurset

Ønsker I at fremme jeres elevers trivsel og arbejde med trivsel fra et elevperspektiv? Wattar Gruppen klæder jeres elever på som kompetente trivselsambassadører, der bidrager aktivt med at udvikle, fremme og vedligeholde trivslen på skolen.

Dette kursus giver jeres elever viden om, hvordan de kan anvende kognitiv teori og metode samt positiv psykologi til at styrke deres egen og andres trivsel, og skabe et godt og trygt skolemiljø. Formålet er at give eleverne de bedste forudsætninger for at arbejde med trivsel både individuelt og i fællesskaber, så den samlede trivsel på skolen øges og vedligeholdes i samarbejde med eleverne selv. 

Dette elevrettede kursus afvikles som en kombination af oplæg, øvelser og gruppediskussioner. Kursets indhold varierer efter de specifikke behov, og sammensættes i fællesskab med uddannelsesinstitutionen. Forslag til indhold: 

  • Hvad er trivsel, og hvad får os til at trives?  
  • Hvordan styrker du din egen og andres personlige og sociale trivsel. 
  • Negative følelser, og hvordan tanker og adfærd påvirker din trivsel. 
  • Samtaleredskaber til at fremme trivsel. 
  • Hvordan mistrivsel kan brydes ved brug af kognitive metoder.
  • Hvordan skabes en god skoledag med energi og balance.
  • Hvordan styrker du din og andres motivation og interesse.

Dette kursus henvender sig til elever på ungdomsuddannelserne.Vi anbefaler, at skolerne arbejder med en gruppe på minimum 15 trivselsambassadører fordelt på de forskellige klassetrin.

Kurset gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder, herunder kognitive psykologer og undervisere med stor erfaring. 

Kurset afholdes efter aftale på Holbergsgade 14, 4. sal, 1057 København K. 

Pris: 14.000 kr. eks moms – kan varierer efter antal deltagere.

Kontakt Maria Lommer, Faglig leder for Trivsel & Læring, på 71 91 74 95 eller mlo@wattar-gruppen.dk og hør nærmere.

Det siger de studerende

Kontakt os

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Nyhedsmail - Trivsel & Læring

Hold dig opdateret om alle vores kurser og arrangementer – og deltag gratis i alle vores online fyraftensmøder. Tilmeld dig her:

Verified by MonsterInsights