BLIV PÆDAGOGMEDHJÆLPER

Kursusstart: 20. august 2024

OM KURSET

Dette kursus giver dig den nyeste viden inden for kognitiv teori og metode med fokus på pædagogisk og socialfagligt arbejde med voksne og unge samt personer med diagnoser.

På 6 uger får du teoretiske og praktiske færdigheder, der kvalificerer dig til at arbejde som blandt andet pædagogmedhjælper, mentor eller socialfaglig medarbejder inden for både den private og offentlige sektor.

Kurset giver dig efterspurgte kompetencer til at styrke dit CV, så du kommer til at stå stærkere i din jobsøgning. Kurset kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher.

KURSUSSTART

Online (Via Teams): 20. august 2024

København (Fysisk fremmøde): 20. august 2024

Kurset har en bred anvendelighed og henvender sig til dig, der har et ønske om at arbejde med voksne og/eller unge. Kurset kvalificerer dig til at kunne varetage pædagogiske- og socialfaglige funktioner indenfor bl.a. følgende områder:

 • Pædagogisk arbejde: Bosteder / misbrugscentre / hjemløseenheder.
 • Rådgivning: Mentor / støtte- og kontaktperson / beskæftigelseskonsulent.
 • Institutioner: Uddannelsesinstitutioner / plejehjem / væresteder.
 • Sundhedsområdet: Sygeplejen / fysio- og ergoterapi / psykiatrien.

 

Undervisningen udføres som en særligt tilrettelagt variation af teoretiske oplæg, workshops, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende indhold:

 • Teori og metode om pædagogisk og socialfagligt arbejde med voksne og unge.
 • Kognitive samtaleteknikker, motivationssamtale og konflikthåndtering. 
 • Kompetencer til at arbejde med personer med angst, depression, autisme og ADHD.
 • Viden om unges fællesskaber.
 • Viden om at arbejde med selvværd, selvtillid og positiv psykologi.

Udover kursets obligatoriske moduler får du, hos os, en unik mulighed for også at deltage på kurset Bliv Beskæftigelseskonsulent, uden ekstra omkostninger, og modtage undervisning i emnerne:

 • Skriftlighed og dokumentation. 
 • Beskæftigelsesrettet samtale og virksomhedskontakt.
 • Lov om beskæftigelse.


Du kan gennemføre de ekstra fagmoduler inden for samme kursusperiode uden yderligere omkostninger. Ved at gennemføre alle kursets moduler, modtager du, udover dit kursusbevis, en certificering som Kognitiv Mentor fra Wattar Gruppen.

Kurset gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområde, herunder bl.a. psykologer, socialpædagoger og mentorer.

Som ledig kan du have mulighed for at blive bevilliget 6 ugers jobrettet uddannelse eller kursus fra den regionale uddannelsespulje af dit jobcenter eller din A-Kasse, med henblik på at opkvalificere dit CV og styrke dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Hvad er jeg berettiget til? 
Vi vil altid råde dig til at spørge dit jobcenter eller din A-kasse, hvilken type uddannelse du er berettiget til. 

Du kan også læse mere om, hvilke kurser og uddannelser, du kan få adgang til på Styrelsen for Arbejdsmarked & Rekrutterings hjemmeside: Klik her og læs mere.

Hvordan søger jeg dette kursus? 
Du kan søge om at få bevilliget dette kursus, hvis du er berettiget til et 6 ugers kursus for ledige fra den regionale positivliste.
Kontakt vores kursusadministration, på tlf. 33 11 22 84 eller via formularen nederst på siden, og få tilsendt de oplysninger, som dit jobcenter skal bruge.

Nogle gange ønsker kommunen, at du skriver en motiveret ansøgning for at få kurset bevilliget. Hvis dette er tilfældet, kan vi hjælpe dig med nyttige informationer om, hvad du får ud af kurset i forhold til fremtidige jobmuligheder.

Reservér din plads uforpligtende
Udfyld nederst på siden og reservér din plads uforpligtende. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre i ansøgningsprocessen. 

Kurset forløber over 6 uger og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 15.30.

Du kan vælge at deltage på vores fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning via teams alle 6 uger.

Bemærk: Online deltagelse forudsætter, at du har en computer og et webcam til rådighed. 

Prisen for kurset er 29.400 kr. ex moms pr. deltager.

Som ledig har du mulighed for at søge om at få kurset betalt via dit jobcenter. 

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 33 11 22 84 eller på mail info@wattar-gruppen.dk

Vi har samlet alle informationer om kurset, som vi kan sende til dig på mail. I mailen finder du også de oplysninger, som dit jobcenter skal bruge for at kunne tilmelde til kurset. Udfyld formularen nederst på siden for at blive kontaktet.

Det siger vores studerende

Reservér din plads uforpligtende

Reservér din plads i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights