Psykologsamtale

Individuelle samtaler

Hos Wattar Gruppen er vi højt specialiserede i kognitiv teori og metode. Hos os vil du møde et team af erfarne og kompetente psykologer med en høj faglighed, der står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder individuelle psykologsamtaler i vores lokaler i København K. 

Vi ønsker at udføre vores faglige arbejde med høj kvalitet og tillægger det stor vigtighed, at holde vores kompetencer ved lige og videreudvikle vores metoder. Derfor kan du altid regne med at blive mødt med en høj professionalisme, imødekommenhed og et fagligt fundament, der kan støtte dig i den problematik du står med.

Hvis du ønsker at booke en tid hos en af vores psykologer, skal du udfylde formularen nederst på siden. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte vores administration på tlf. 33 11 22 84, hvis du har spørgsmål. 

Hos os vil du møde et team af erfarne og kompetente psykologer med en høj faglighed, der står klar til at hjælpe dig.

Klik her for at se en præsentation af vores psykologer.

Autoriseret psykolog: 1085 kr. pr. session.

Der findes forskellige muligheder for tilskud til psykologhjælp. Det kan fx ske gennem dit forsikringsselskab, sygeforsikring Danmark eller ved lægehenvisning. Vi opfordrer dig til at undersøge, hvilke muligheder for tilskud til psykologbehandling, du har. Læs en kort oversigt herunder:

Sygeforsikring Danmark: Sygeforsikring Danmark giver 300 kr. i tilskud til psykologbehandling. Dog gives tilskuddet kun ved samtaleforløb med autoriseret psykolog, derfor må du meget gerne oplyse, at du er medlem af Danmark, når du vil bestille tid hos en af vores psykologer.

Private sundhedsforsikringer: Mange private sundhedsforsikringer dækker helt eller delvist et forløb hos en psykolog. Det samme gør sig gældende for mange forsikringer tegnet af arbejdspladser.

Fagforeninger: Nogle fagforeninger dækker udgifter til psykologbehandlinger, typisk hvis der er tale om arbejdsrelaterede problematikker.

Forsikringsselskaber og pensionskasser: Flere forsikringsselskaber og pensionskasser dækker helt eller delvist beløbet for et samtaleforløb hos en psykolog. Tilskuddet varierer iht. din forsikringspolice.

Kommunalt tilskud: Din bopælskommune kan i nogle tilfælde hjælpe med at dække udgifter i forbindelse med psykologbehandling.

Læs mere

Psykolog Ulla Wattar tager imod klienter med lægehenvisning.

Pris: 443,63 kr. ved første samtale og herefter 369,92 kr. pr. samtale.

Bemærk: Der er omkring 6 måneders ventetid på psykologsamtaler med lægehenvisning.

Hvis du har en lægehenvisning og ønsker at starte et forløb, skal du udfylde formularen nederst på siden og krydse af i feltet ’Med lægehenvisning’. Herefter kontakter vi dig og beder dig om yderligere information, så vi kan hente din lægehenvisning ned fra nettet.

Bliv kontaktet

Udfyld blanketten, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wattar Gruppen nyhedsmail

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Wattar Gruppens nyhedsmail og hold dig opdateret på vores online fyraftensmøder, nyeste artikler, kommende arrangementer og meget mere. 

Verified by MonsterInsights