Videnscenter for ADHD

Bliv R&R2-træner

For at arbejde med og afholde R&R2-ADHD forløb, skal du være uddannet og certificeret træner. Hos Wattar Gruppen tilbyder vi en uddannelse, der giver dig disse kompetencer, og hvor du opnår certificering.

Wattar Gruppen indledte i 2021 et samarbejde med Socialstyrelsen om implementering og uddannelse af R&R2-ADHD forløb. Udover R&R2 træneruddannelsen udbyder vi også løbende R&R2-ADHD forløb.

R&R2 er en virksom mestringsindsats til unge og voksne med ADHD. Indsatsen har dokumenteret effekt i forhold til mestring af hverdagslivet, øget livskvalitet og trivsel. Bedre mestring af hverdagslivet øger sandsynligheden for at klare sig bedre på samfundets forskellige arenaer, som fx i uddannelse og job.

Gennem Wattar Gruppens uddannelse bliver du certificeret træner, så du kan afholde de evidensbaserede R&R2-ADHD forløb.

Man kan både tilmelde sig som enkeltperson, medarbejdergruppe eller som samlet organisation, der gerne vil kunne afholde forløbet. I kan fx være en kommune, et jobcenter eller en privat aktør, der har brug for et tilbud til unge og voksne med ADHD eller lignende vanskeligheder, og som ønsker at kunne tilbyde en indsats med dokumenteret effekt.

Hvis jeres organisation gerne vil have flere medarbejdere uddannet på én gang, er det også muligt, at afholde træneruddannelsen hos jer. Vi tilbyder certificering af op til 12 medarbejdere på én uddannelse. Kontakt os for at høre nærmere om pris og vilkår.

Kurset afholdes af en uddannet og certificeret R&R2-ADHD instruktør.

Onsdag d. 10. juni – kl. 10.00-17.00
Torsdag d. 11. juni – kl. 8.30-16.30
Fredag d. 12.juni – kl. 8.30-15.00

Holbergsgade 14, 1057 København K. Uddannelsen afholdes som eksternat. Kontakt os gerne for at modtage forslag til
overnatningsmuligheder i nærheden.

Der er et begrænset antal pladser – løbende optag. 

Send en mail til info@wattar-gruppen.dk senest d. 31. maj 2024 og oplys kontaktinformationer samt antal deltagere. Vi kontakter jer herefter. 

Prisen er 12.000 dkk ex moms pr. deltager.

Skræddersyede kursusforløb

Hør mere om vores kurser

Kontakt Nadia Wattar, Direktør, på 33 11 22 84 eller info@wattar-gruppen.dk og hør nærmere.

Reservér din plads - uforpligtende

Reservér din plads i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Verified by MonsterInsights