Watttar Gruppen, medarbejdere

Wattar Gruppen

Wattar Gruppen er et kognitivt psykologcenter med hovedkontor beliggende i hjertet af København

Wattar Gruppen har flere afdelinger i Hovedstadsområdet og på Sjælland – find oversigten her.

Vi har en mission om at hjælpe mennesker med at opnå større livskvalitet, velvære og balance i arbejds- og privatlivet.

Vores fælles lidenskab er, at vi alle brænder for at hjælpe folk. Gennem kognitiv terapi og metode hjælper vi dig med at skabe en god og glad tilværelse. En  tilværelse uden angst, uro og smerte. Hver dag oplever vi, hvordan folk får styrken, glæden og livet tilbage. Det er stort for os! Hver gang!

Wattar Gruppen består af et tværfagligt psykologteam med stor erfaring og stærke kompetencer indenfor det kognitive felt. Vi inspirerer hinanden. Vi griber ud efter nye ideer og er hele tiden på forkant med de nye strømninger.  Det sikrer en høj faglighed og kvalitet i vores daglige arbejde. Det gør, at vi kan hjælpe og gøre en forskel for dig.

Vores arbejde er baseret på værdierne ligeværd, respekt og tro på udvikling for det enkelte menneske. Grundlaget for indsatsen er høj faglighed og vi ved, at det er omsorg og oprigtig interesse, der binder delene sammen. Ved første telefonsamtale, i venteværelset og til vi siger farvel vil du føle dig velkommen, opleve ligeværd og respekt, ligeså vel som i undervisningen og terapien.

Wattar Gruppen A/S, Kognitivt Psykologcenter – Holbergsgade 14, 4. sal 1057 Kbh K – tlf: 33112284 – e-mail: info@wattar-gruppen.dk CVR: 29832609